Γιάννης Κανταρτζής ο …3ος

Ο Γιάννης Κανταρτζής αποτελεί την 3η στη σειρά μεταγραφή της Νίκης Βόλου, μετά τους Σταυράκη και Ναουμίδη. Ακόμα και στις ανακοινώσεις η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Συλλόγου φαίνεται πως ακολουθεί συγκεκριμένο πλάνο καθώς μετά τον “άσσο”, γνωστοποίησε τους δύο από τους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας. Μ’ αυτή τη σειρά, για τη συνέχεια θα πρέπει να περιμένουμε τα άκρα της άμυνας όπου οι Καραμπούζης, Λάμπρου, Κεμάλι, Αναστασίου και Πασκούλεφ φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τους κυανόλευκους.

Ο Γιάννης Κανταρτζής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του καθώς επιλέχθηκε από τον Βίλιαν Φλουτ να αποτελέσει μέρος του ρόστερ της Νίκης κατά το σύντομο πέρασμά της από τη Σούπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής:

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κανταρτζή.

“Ο Γιάννης Κανταρτζής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Γεννήθηκε στις 06/08/1993 και έχει ύψος 1,88μ.. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Μαγνησιακό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου από όπου επέστρεψε στον Μαγνησιακό. Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, από όπου έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο.

Αναμένεται να αποτελέσει τη βάση της αμυντικής γραμμής της ομάδας κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Συλλόγου μας.”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις