Σε πανελλήνια πρωταθλήματα γυναίκες και παμπαίδες του Κενταύρου Αγριάς

Προετοιμάζεται πυρετωδώς η ομάδα Παμπαίδων Α’ (γεννηθέντες 2000 και νεώτεροι) για τη συμμετοχή της στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί από 6 – 11 Ιουλίου στην Αργολίδα. Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς που είναι αήττητη κατά την φετινή χρονιά σε όσους επίσημους και φιλικούς αγώνες έχει δώσει, έχοντας μάλιστα κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Κεντρικής Ελλάδας, θέλει να…

…συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με κύριο στόχο την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών απέναντι σε δυνατές και τεχνικές ομάδες της κατηγορίας της.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν ομάδες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας (Δράμα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κέρκυρα, ¨Αργος, Αθήνα, Σαλαμίνα κ.α.) και η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς θέλει να είναι άξιος εκπρόσωπος του Βολιώτικου Χάντμπολ, που έχει γνωρίσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα προπονείται άοκνα και συστηματικά τον τελευταίο καιρό, υπό την επίβλεψη του Γιάννη Αθανασαράκη, ενώ την προπόνηση των τερματοφυλάκων έχει αναλάβει ο Γιώργος Χατζάκος, που έχει αγωνισθεί σε παλιότερα ομάδες της Γερμανίας, όπως και με την εθνική ομάδα στα πρώτα χρόνια του αθλήματος στην Ελλάδα Η ομάδα ετοιμάζεται να δώσει και φιλικό αγώνα με την παιδική ομάδα του Εύρυτου Βόλου (την ερχόμενη Πέμπτη) ενώ προγραμματίζεται και φιλικό με τον Ιπποκράτη Λάρισας.

Στη μάχη του 16ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball, ρίχνονται τα κορίτσια.

Ξεκινάει το 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball Ανδρών – Γυναικών, με το πρώτο τουρνουά να πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Παραλία του Κορινού στην Κατερίνη. Η γυναικεία ομάδα του Κενταύρου Αγριάς συμμετέχει στο τουρνουά μαζί με τις ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης, Ορφέα Κατερίνης, Α.Ο.Α. Καστοριάς και Spartacus Goalbet.

Το πρόγραμμα αγώνων του Κενταύρου Αγριάς έχεις ως εξής:

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

9.45 Κένταυρος Αγριάς – Spartacus Goalbet.
12.45 Άρης Θεσσαλονίκης – Κένταυρος Αγριάς
18.45 Α.Ο.Α. Καστοριάς – Κένταυρος Αγριάς
21.00 Κένταυρος Αγριάς – Ορφέας Κατερίνης

Με βάση την βαθμολογία της 1ης ημέρας θα εξαρτηθεί η συμμετοχή των κοριτσιών του Κενταύρου, στους ημιτελικούς της Κυριακής.
Η αποστολή του Κενταύρου Αγριάς αποτελείται από τις: Σταμοπούλου Εβίτα, Αδάμου Ελευθερία, Παπούλια Ιωάννα, Βλάχου Μαρία, Τζουμέρκα Δώρα, Χατζή Στυλιανή, Ρυμενίδη Δήμητρα, Παπαδοπούλου Αποστολία, Σισμανίδου Θένια, Χατζηλιόντα Αγλα’ϊα, Κατεργάρη Παρασκευή, Βασδέκη Αικατερίνη, Παπαδάμ Ανδρομάχη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις