Απάντησε με “υπογραφές” στον Ολυμπιακό Βόλου

Ανακοίνωση απάντηση σ’ αυτήν του Ολυμπιακού Βόλου, που καλούσε τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να πάρουν θέση όσον αφορά τη μη παραχώρηση του ΕΑΚ Βόλου “Τ. Συνετόπουλος” στους ερυθρόλευκους, εξέδωσε η Δημοτική Αρχή, η οποία, μάλιστα, συνοδεύεται από τις υπογραφές όλων όσων αναφέρθηκαν ονομαστικά σ’ αυτή.

Η ανακοίνωση:

“Διαβάσαμε σήμερα την πρωτοφανή ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, οι συντάκτες της οποίας, προφανώς ξεχνώντας την ιστορία καθενός εξ’ ημών, μας εγκαλούν προσωπικά, νομίζοντας έτσι ότι μας «εκθέτουν» στα μάτια των πολιτών. Να τους υπενθυμίσουμε ότι είναι οι πολίτες που μας  τίμησαν με την ψήφο τους και μας εξέλεξαν με μοναδικό σκοπό την προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων αυτής της πόλης. Και γι’ αυτό είμαστε σίγουροι ότι και σήμερα νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους αυτή, καθώς με βεβαιότητα βλέπουν ότι είναι τα συμφέροντα όλης της πόλης και των ανθρώπων της που υπηρετεί η παρούσα Δημοτική Αρχή. Γι’ αυτό και είμαστε περήφανοι για τη συμμετοχή μας και το έργο που επιτελείται.

Για τους ανώνυμους συντάκτες αυτής της «ανακοίνωσης» δημιουργούνται εύλογες απορίες με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιούν το όνομα και την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου για μικροπολιτικά συμφέροντα και αντιπολιτευτικά τερτίπια.

Για να τελειώνουμε, η παρούσα Δημοτική Αρχή υπηρετεί με θρησκευτική ευλάβεια τα συμφέροντα ΟΛΗΣ της πόλης ακολουθώντας τον Νόμο και τις αρχές της ισότητας και ισονομίας έναντι όλων.

Ακολουθούν υπογραφές

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις