Νέο ματαγραφικό… μπαμ του Ολυμπιακού Β. με Λώττα

Νέα μεταγραφική επιτυχία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» ύστερα από συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν και έφεραν στην ομάδα έναν πολύ έμπειρο και ικανότατο ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Άρης Λώττας, κάνοντας για μια ακόμη φορά την υπέρβαση, αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις, ο οποίος έχει βιώσει τον πρωταθλητισμό. Ο Λώττας είναι 29 χρονών, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και διακρίνεται για τα εξαιρετικά χτυπήματα στις στατικές φάσεις.

Πέρυσι πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ με τον Άρη, στον οποίο πήγε τον Ιανουάριο από την Σπάρτη. Στην πελοποννησιακή ομάδα κατέγραψε 18 συμμετοχές στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, πριν πάρει μεταγραφή για τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Φωστήρα, στο Χαϊδάρι, στη βουλγαρική Λοκομοτίβ Μέζντρα, στη Δόξα Κρανούλας, στον Εθνικό Φιλιππιάδας, στην Καλλονή, στον Πανηλειακό, στην Κέρκυρα (στη Σούπερ Λιγκ), στην Κόρινθο, στον Δωτιέα Αγιάς, στον Κισσαμικό δύο χρόνια σε Γ’ και Β’ Εθνική κατηγορία και στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, πριν πάει στην Σπάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Ο Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον επιτελικό μέσο Λώττα Αριστείδη.

Με την απόκτηση ενός ακόμη ποιοτικού ποδοσφαιριστή συνέχισε η διοίκηση την ενίσχυση της ομάδας, ώστε να είναι πανέτοιμη για την έναρξη της προετοιμασίας και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Τα κομμάτια του πάζλ ένα-ένα συντίθενται.
O Αριστείδης Λώττας, γεννήθηκε στα Γιαννιτσά στις 16/9/1988 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Αγωνίστηκε αρχικά στον Φωστήρα και στη συνέχεια έπαιξε σε Χαϊδάρι, Λοκομοτίβ Μέζντρα (Βουλγαρία), Δόξα Κρανούλας, Εθνικό Φιλιππιάδας, Καλλονή , Πανηλειακό , Κέρκυρα (Α’ Εθνική), Κόρινθο, Δωτιέα Αγιάς, Κισσαμικό (δύο χρόνια σε Γ’ και Β’ Εθνική κατηγορία), Α.Ε. Καραϊσκάκης και πέρυσι στη Σπάρτη μέχρι τον Ιανουάριο (18 συμμετοχές) και στη συνέχεια στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Αριστείδης Λώττα,ς όπως φαίνεται και από το βιογραφικό του, είναι παίκτης υψηλών προδιαγραφών και ανταποκρίθηκε στις ενέργειες της διοίκησης για τον απόκτηση του, γιατί πείστηκε από όλα όσα είδε στον φετινό Ολυμπιακό Βόλου και από τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου εύχονται στο νέο αθλητή μας υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα…»

Ο Άρης Λώττας υπογράφει στον Ολυμπιακό Βόλου παρουσία του γενικού γραμματέα του Ερασιτέχνη Δημήτρη Μουρτζίνου (αριστερά) και του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Κυριάκο Κυριακόπουλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις