Συνεργασία Θησέα-ΈνωσηςΛεχωνίων

Συνάντηση αλληλογνωριμίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ των διοικήσεων του Θησέα Αγριάς και της Ένωσης Λεχωνίων-Νηλέα. Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Π. Μαστρογιάννης, Σ. Δεληγιάννης και Β. Καραγιάννης τόνισαν ότι στόχος του Δ.Σ. είναι η ενεργοποίηση της ομάδας με στελέχωσή της από ντόπιο δυναμικό, η δημιουργία…

…ακαδημίας και η σωστή λειτουργία της σε καθαρά ερασιτεχνική βάση. Με αυτόν τον τρόπο θα αξιοποιηθεί δημιουργικά ο ελεύθερος χρόνος των νέων και θα δοθεί διέξοδος μέσο της ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Οι καλές σχέσεις και η συνεργασία με τα σωματεία της περιοχής και ιδιαίτερα του Θησέα είναι δεδομένη.
Από την πλευρά του Δ.Σ. του Θησέα, που εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από τους Τ. Αλιάτη, Τ. Κουρσοβίτη, Γ. Βασιλείου, συμφωνήθηκε ότι θα στηριχθεί η προσπάθεια των Λεχωνίων, αφού τα δύο σωματεία έχουν άριστες σχέσεις. Άλλωστε ο Θησέας χρησιμοποίησε για μεγάλο διάστημα το γήπεδο των Λεχωνίων ως έδρα της και συνεργάζονταν πάντα με την ομάδα των Λεχωνίων.
Το οποιοδήποτε πρόβλημα θα το αντιμετωπίζουν και θα το λύνουν από κοινού με πνεύμα καλής συνεργασίας, φιλικών σχέσεων και γειτονίας. Οι φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων θα συνεχιστούν όπως ήταν πάντα για το καλό του ποδοσφαίρου, ιδιαίτερα του ερασιτεχνικού και των νέων της περιοχής και ευρύτερα της Μαγνησίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις