Ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Ζαρκάδας στο Δ.Σ. του Μαγνησιακού

Ακόμη περισσότερο δυναμώνει το διοικητικό σχήμα του Μαγνησιακού, αφού το Δ.Σ. θα πλαισιώσει με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισµού κ. Απόστολος Βεργής Ζαρκάδας, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του παιδικού του φίλου και Προέδρου του Μαγνησιακού, κ. Κωνσταντίνου Γκουγκουλιά…

Πρόκειται για μια πολύ τιμητική παρουσία στους κόλπους του Συλλόγου μας και συνολικά το Δ.Σ. τον καλωσορίζει και του εύχεται η παρουσία του στα δρώμενα του Μαγνησιακού να είναι δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες.

Ο κ. Απόστολος Βεργής Ζαρκάδας, στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής:

Για την απόφαση να εμπλακεί με τα διοικητικά του Μαγνησιακού

“Από τον παιδικό μου φίλο και Πρόεδρο του Μαγνησιακού, Κώστα Γκουγκουλιά, μου έγινε πρόταση να βοηθήσω στο έργο που γίνεται στο Σύλλογο. Από παλιά υπήρχε αγάπη κι ενδιαφέρον για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πλέον είναι κατάλληλες οι συνθήκες για εθελοντική προσφορά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης γενικότερα, στο ποδόσφαιρο ειδικότερα, αλλά και πιο συγκεκριμένα στο σύλλογο του Μαγνησιακού.

Για ποιο λόγο επέλεξε το Μαγνησιακό

Ο λόγος που επέλεξα να εμπλακώ στα διοικητικά του Μαγνησιακού είναι αρχικά το όνομα του, που παραπέμπει στη Μαγνησία, είναι η ιστορία της ομάδας, αφού πρόκειται για έναν από τους παλαιότερους και ιστορικότερους συλλόγους της περιοχής, αλλά και τα προσωπικά βιώματα, αφού κι εγώ ως παιδί έχω αθληθεί ή αγωνιστεί ως αντίπαλος στα συγκεκριμένα γήπεδα.

Ακόμη, υπάρχει μια δεδομένη συμπάθεια στη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά και η πεποίθηση ότι πρέπει να βοηθάς τα σωματεία γενικότερα, αλλά και τα σωματεία τέτοιου βελινεκούς ειδικότερα.

Επιπλέον κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, υπάρχει μακροχρόνια  φιλία με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Κώστα Γκουγκουλιά, με τον οποίο μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά κι από εκεί πηγάζει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Για τον μελλοντικό σχεδιασμό

Είμαι εδώ για να προσφερω και να βάλω ένα λιθαράκι, ώστε να αναβαθμιστεί η ευρύτερη περιοχή κι αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το θεσμικό μου ρόλο, αλλά ως ενεργού πολίτη.

Λόγω το σημείου στο οποίο βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στην είσοδο της πόλης,  πιστεύω ότι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα, γιατί αυτό θα βελτιώσει και την ευρύτερη εικόνα της περιοχής και κατ’ επέκταση της πόλης. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί  και με γενικότερη ανάπτυξη που θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις