Έφυγαν από το Βόλο με δανεικά…

Οι προπονήσεις έχουν σταματήσει στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, οι παίκτες περιμένουν από τη διοίκηση να πληρώσει τις οφειλές που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα χρήματα έχουν να κάνουν με τις δόσεις συμβολαίων που οφείλονται από το ξεκίνημα του 2015, οι οποίες δεν έχουν πληρωθεί. Οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης βρέθηκαν…

…προχθές Πέμπτη στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση που είχαν οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Στέλιος Βενετίδης με τους παίκτες και υποσχέθηκαν πως χθες Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές θα έπαιρναν ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι πληρωμές να μετατίθενται για την Δευτέρα.
Είναι χαρακτηριστικό, πως αρκετοί παίκτες αναγκάστηκαν να πάρουν δανεικά για να βάλουν βενζίνη στα αυτοκίνητά τους και να μεταβούν στις οικογένειές τους.
Το κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει στον Ολυμπιακό προβληματίζει έντονα τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν γνωρίζουν αν θα βρίσκονται και τη νέα χρονιά στην ομάδα, κάτω από ποιες συνθήκες, ποια θα είναι η διοίκηση και φυσικά τι θα γίνει με τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και αφορούν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις