“Στηρίζουμε έμπρακτα και το μπάσκετ του Συλλόγου”

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κ. Ιμεράι, κ. Βενέτη και κ. Μπούις, που παρευρέθησαν στο τρισάγιο στη μνήμη του Παναγιώτη Ντοκούζη, εξέδωσε το Blue Club ενώ παράλληλα καλεί τον κόσμο να στηρίξει το μπάσκετ του συλλόγου μέσω της αγοράς μίας κάρτας διαρκείας.

Η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Ιμεράι τον αντιπρόεδρο κ. Βενέτη, τον προπονητή της ομάδας κ. Μπούις και όλους όσους παρευρέθησαν στο τρισάγιο που τελέσθηκε στη μνήμη του αδερφού μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΟΚΟΥΖΗ.

Ελπίζουμε να έχουμε αυτό το καλό κλίμα στην οικογένεια μας και να μην ξανά ακουστούν περίεργες και ανυπόστατες δηλώσεις όπως στο παρελθόν.

Επίσης στηρίζουμε έμπρακτα το τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας αγοράζοντας ένα διαρκείας είτε των 30€ είτε των 50€ τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στα γραφεία του συνδέσμου μας Αναπαύσεως 27, απογευματινές ώρες. Να υπενθυμίσουμε ότι στο τμήμα μπάσκετ γίνεται μια σημαντική δουλειά όπου φαίνεται και αγωνιστικά αλλά και στα οικονομικά, οπότε είναι ένας λόγος παραπάνω να είμαστε όλοι δίπλα και σε αυτή την διοικούσα.

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις