Δεν ξέχασε τους “μικρούς” ο Βέρτζος

Όλοι θυμόμαστε την εκδήλωση απονομής αναμνηστικών μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Κ15 της Νίκης που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Χάραμα» και στην καφετέρια «Saga. Μία γιορτή που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία χάρη σε πρωτοβουλίες του ιδιοκτήτη του εστιατορίου και της καφετέριας, Άκη Σούγγαρη και των γονιών των νεαρών παικτών.

Σ’ αυτή την εκδήλωση ήταν καλεσμένοι παίκτες της Νίκης που στέφθηκε πρωταθλήτρια Football League το 2014. Κάποιοι μπόρεσαν και έδωσαν το παρών και κάποιοι δεν τα κατάφεραν για διάφορους λόγους. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Άγγελος Βέρτζος, παρά το γεγονός πως δεν ανήκε στο ρόστερ που κατέκτησε την κούπα του πρωταθλητή. Ο λόγος είναι πως ο Αρχηγός της Νίκης έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά του κάθε Νικιώτη για το αγωνιστικό του πάθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Ο Άγγελος Βέρτζος δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην εκδήλωση για το λόγο πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ανάρρωνε από μία μικροεπέμβαση. Όμως ο Αρχηγός θέλοντας να ευχαριστήσει τους μικρούς ποδοσφαιριστές για την πρόσκληση, τους έστειλε από ένα βραχιολάκι του ΠΣΑΠ, με μηνύματα κατά του ρατσισμού και της βίας (φωτό).

vraxiolakia-niki-vertzos

Οι προπονητές, οι παίκτες και οι γονείς τους ευχαριστούν για την κίνηση τον Άγγελο Βέρτζο και ελπίζουν πως κάποια στιγμή θα τον δουν και θα τον θαυμάσουν με τη φανέλα της Νίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις