Ημέρα σημαντικών εξελίξεων για Μπογέ, Άλεφ και Πόνσε στην ΑΕΚ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τριών μεταγραφών βρίσκεται η ΑΕΚ, με σημαντικές εξελίξεις να αναμένονται εντός της σημερινής ημέρας.

Όσον αφορά στον Λούκας Μπογέ, στην Ένωση περιμένουν εντός της ημέρας ένα έγγραφο για την οριστικοποίηση του δανεισμού του 22χρονου Αργεντινού ακραίου επιθετικού από την Τορίνο.

Από εκεί και πέρα, το αργότερο μέχρι την Τρίτη φτάνει στην Αθήνα ο Άλεφ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα σήμερα. Η συμφωνία της ΑΕΚ με την Μπράγκα για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού είναι οριστική, όπως και με τον ίδιο τον 23χρονο Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό που θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Παράλληλα, και η απόκτηση του Εζέκιελ Πόνσε αναμένεται να ολοκληρωθεί τελικά, μετά την επαναπροσέγγιση από την πλευρά της Ρόμα. Η ιταλική ομάδα, μέσω του τεχνικού διευθυντή της, Μόντσι, έπεισε τον 21χρονο επιθετικό πως η Ένωση είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή για την καριέρα του και ο Αργεντινός άσος φέρεται να είπε στον πατέρα του πως δεν θα περιμένει άλλο κάποια πρόταση από μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Εφόσον ολοκληρωθούν οι τρεις αυτές μεταγραφές, οι κιτρινόμαυροι θα έχουν πλέον την ηρεμία και το χρόνο για να καλύψουν τυχόν άλλες ανάγκες. Το πιθανότερο είναι πως θα αποκτηθεί ακόμη ένας κεντρικός χαφ, αλλά και ένας εξτρέμ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις