Πρόβα… Βασιλείας για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του στην Ολλανδία με το φιλικό απέναντι στην Ντε Γκράαφσαπ (15:30 Νovasports 1)

Εννέα μέρες πριν υποδεχθεί στην Τούμπα τη Βασιλεία για τον πρώτο αγώνα του δευτέρου προκριματικού γύρου του Champions League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:30 την Ντε Γκρααφσαπ σε έναν αγώνα που αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για το ευρωπαϊκό ματς.

Ο Λουτσέσκου θα τεστάρει τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο ματς της Τούμπας. Οπως όλα δείχνουν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μάτος με τον Βιεϊρίνια στα άκρα της άμυνας και οι Βαρέλα, Κρέσπο στο κέντρο της. Ο Κάνιας με τον Μαουρίσιο θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ και μπροστά τους ο Πέλκας που θα έχει στην κορυφή τον Πρίγιοβιτς, τον Λημνιό στα δεξιά και τον Μπίσεσβαρ στα αριστερά της άμυνας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέναντι στην ομάδα που πανηγύρισε την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας δεν θέλει απλά να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα αλλά κυρίως να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.

Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη το απόγευμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις