Σε μπασκετικό καμπ στην Ολυμπία μετείχαν αθλητές της Ανάληψης

Επέστρεψε η αποστολή της Aνάληψης από το «Olympia camp» στην περιοχή της αρχαίας Ολυμπίας, όπου ταυτόχρονα μαζί με το μπασκετικό camp συμμετείχαν και στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα. Υπεύθυνος προγράμματος ήταν ο καταξιωμένος στο χώρο και δικός μας άνθρωπος,  Νίκος Μπουντούρης, ο οποίος μαζί με ένα πολύ καταξιωμένο staff δίδαξαν αλλά και μετέφεραν εμπειρίες και δεξιότητες στα παιδιά. Αρκεί να σταθεί κανείς στο προπονητικό τιμ, που εκτός του Νίκου Μπουντούρη ήταν, ο Φώτης Καρακώστας προπονητής του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, Ιωάννης Γαπκιάδης βοηθός προπονητής του Γιάννη Σιούτη στον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατέκτησε φέτος το παιδικό πρωτάθλημα Ελλάδος, ο Δημήτρης Αβδάλας διεθνής παίκτης του Άρη και του Σπόρτινγκ και υπεύθυνος υποδομών της Καλαμάτας 80 και ο Βολιώτης Λάμπρος Πρέκας προπονητής της Νίκη Βόλου, η οποία πιθανότατα τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε το πρωί κυκλική προπόνηση σε διαφορετικούς σταθμούς για μιάμιση ώρα και μισή ώρα προπόνηση στην πισίνα. Το απόγευμα περιελάβανε παιχνίδια, όπου τα περισσότερα πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό στα Κρέστενα. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, μιας και στο camp υπήρχαν πολλά παιδιά από Αθήνα που συμμετέχουν στην μεικτή ΕΣΚΑ και της Εθνικής Παμπαίδων, κλιμάκιο Βορρά και Νότου, καθώς και παιδιά από Πάτρα και Τρίπολη. Τα παιδιά που συμμετείχαν από την Ανάληψη ήταν οι Χρήστος Ανέστης, Άρης Βούλγαρης, Κλέαρχος Πρέκας, Ιωάννης Κοντοβάς, Δημήτρης Τσαλαπάτας, Μάρκος Μανέ, Παναγιώτης Αγγελίδης, Δημήτρης Δημόπουλος, Φίλιππος Παπαδούλης, Βασίλης Κάβουρας. Από τον Ολυμπιακό Βόλου η Κασσιανή Παρασχάκη, από τον Ολυμπιονίκη ο Δημήτρης Παρασχάκης και από την Σκιάθο ο Στάθης Άννης.
Όλα τα παιδιά αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, επέστρεψαν στο Βόλο με εξαιρετικές εντυπώσεις και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις