Πρόκριση στις καθυστερήσεις για τη Γλυφάδα, 0-1 τις Αμαζόνες Δράμας

Οι Αμαζόνες Δράμας αντιμετώπισαν χθες το απόγευμα (Παρασκευή, 12/6, 19.00) την ΑΕ Γλυφάδα. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Γήπεδο ΕΠΣ Πιερίας (Νέα Έφεσος) για την 4η (ημιτελική) φάση του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Γυναικών. Η Γλυφάδα κατάφερε να νικήσει, έστω και…

…στις καθυστερήσεις με σκορ, 0-1 την τυπικά γηπεδούχο ομάδα της Δράμας και να της «κλέψει» την πρόκριση από τον τελικό της διοργάνωσης. Το «χρυσό» γκολ για την Αθηναϊκή ομάδα πέτυχε η Ντζάνη στο 93΄.

Οι Αμαζόνες Δράμας δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού. Το ίδιο συνέβη και για την ομάδα της Γλυφάδας και γι αυτό όλοι όσοι βρίσκονταν στο Γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας, πίστευαν ότι το παιχνίδι θα «πήγαινε» στην παράταση. Ωστόσο, η Ντζάνη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, είχε διαφορετική άποψη και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εξαιρετική κάθετη μπαλιά της συμπαίκτριας της. Η Ντζάνη βρέθηκε τετ α τετ με την τερματοφύλακα των Αμαζόνων, Οπρέα και με ιδανικό πλασέ, χάρισε την νίκη – πρόκριση στην ομάδα της.

Αμαζόνες Δράμας: Οπρέα, Μπιρτόιβ, Γρηγορίου, Πελεκούδα, Μοσκοφίδου (79΄ Ζήγρα), Τσουμπρίλο, Κοτσάκη, Φωτιάδου, Κοκοβιάδου, Παπαδοπούλου, Μήτκου.
ΑΕ Γλυφάδα: Χατζηνικολάου, Θέου, Νικολάου, Παπακώστα, Θωμοπούλου, Τερζή, Κόσοβα, Ντζάνη (93΄ Παπαδοπούλου), Μιχαλακίδη (64΄ Λάμπρου), Κιάμου, Τσακίρη (68΄ Κοντραφούρη)

Σκόρερ: Ντζάνη
Διαιτητής: Συμεωνίδης Παναγιώτης (Πιερίας)
Α΄ Βοηθός: Θεοδώρου Γεώργιος (Πιερίας)
Β΄ Βοηθός: Ζέρβας Κωνσταντίνος (Πιερίας)
Παρατηρητής: Νταμπώσης Δημήτριος (Πιερίας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις