Στο τουρνουά beach volley FINAL REGIONAL ο ΑΣ Αργώ

Με πέντε ομάδες ο ΑΣ Αργώ συμμετείχε στο τουρνουά BEACHVOLLEY FINAL REGIONAL  U17 και U19 της ΕΣΠΕΚΕΛ 2018 που ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο στη Λάρισα.

Το εν λόγω  τουρνουά πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις πολύ καλές εγκαταστάσεις  του CLUB  PISINA, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, για την ανάδειξη των πρωταθλητριών ομάδων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Tην πόλη του Βόλου εκπροσώπησαν πέντε ζευγάρια κοριτσιών και αγοριών του ΑΣ ΑΡΓΩ.

Η Βολιώτικη ομάδα έλαβε μέρος παρά τη πολύ μικρή χρονικά προετοιμασία της,  που οφείλεται στην  έλλειψη γηπέδων , αφού το μοναδικό υπάρχον γήπεδο στην πλαζ Αλυκών παραδόθηκε πριν λίγες ημέρες.

Στην κατηγορία U19:

Πώπου Ελευθερία/Κασιούρα Βασιλική

Πασχαλίδης Αναστάσης/Σπύρος Ξενοκώστας

Στην κατηγορία U17:

Σταθοπούλου Μ/Κασιούρα Χαρά

Πώπου Ελευθερία/Κασιούρα Βασιλική

Καμινάρη Αργυρώ/Πασχαλίδη

Κασιούρας Κώστας/Αναστασίου Βάϊος

Ο τελικός απολογισμός για τη Βολιώτικη ομάδα ήταν δύο χάλκινα μετάλλια για τις ΠΩΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ και ΚΑΣΙΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (3η θέση στην κατηγορία Κ 19  νεανίδων και Κ17 κορασίδων) και ένα χάλκινο μετάλλιο για τα  αγόρια ΚΑΣΙΟΥΡΑ ΚΩΣΤΑ/ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΙΟ  στην κατηγορία Κ17.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες επέστρεψαν γεμάτες εμπειρίες, μιας και οι περισσότεροι συμμετείχαν σε τέτοιο τουρνουά για πρώτη φορά. Οι εμφανίσεις τους έδειξαν ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές για το πολύ επιτυχημένο τουρνουά.

Δελτίο Τύπου ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις