Σιαλμάς: «Όλα ψέματα»

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα». Αυτή την απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Σιαλμάς στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους «κυανέρυθρους» παρότι πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα, η ΠΑΕ δεν έχει τοποθετηθεί μέσω κάποιας ανακοίνωσης, ενώ ο 32χρονος επιθετικός σε δήλωσή του στο FL News ανέφερε:
«Όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι ψέματα. Προφανώς κάποιοι με αυτά έχουν σκοπό να κάνουν κακό στην ομάδα. Αν ήθελα να φύγω, θα το είχα κάνει, αλλά σέβομαι και εκτιμάω την ομάδα και τη διοίκηση, όπως και αυτή έχει δείξει ότι τρέφει εκτίμηση και σεβασμό στο πρόσωπό μου. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος».
Σε ανάρτησή του νωρίτερα στο Facebook ο Σιαλμάς έγραψε:
«Σήμερα το πρωί διάβασα κάποια δημοσιεύματα ότι αποχωρώ από τα Τρίκαλα. Πριν ανανεώσω την συνεργασία μου με την ομάδα δέχτηκα προτάσεις να συνεχίσω την καριέρα μου άλλου, εγώ όμως προτίμησα να είμαι μέλος της οικογένειας των Τρικάλων. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ποδοσφαιριστής του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ και είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα! Αυτό που θέλω μέσα από την καρδιά μου είναι στο τέλος να χαμογελάσουμε όλοι μαζί!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις