Θέλουν Σούλη Παπαδόπουλο στη Σπάρτη

Ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Βουδούρης είχαν συνάντηση με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Η κουβέντα έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η πλευρά της ομάδας από την Λακωνία ανέλυσε το σκεπτικό της, ενόψει της νέας χρονιάς. Από την άλλη, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη φιλοσοφία που έχει σε περίπτωση που αναλάβει την Σπάρτη και τους υποψήφιους συνεργάτες που θέλει στο πλευρό του.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποια εμπόδια που πρέπει να υποσκελιστούν και έχουν να κάνουν με το οικονομικό, καθώς οι απαιτήσεις του έμπειρου τεχνικού δεν είναι μικρές. Ωστόσο, οι διοικούντες της Σπάρτης έδειξαν διάθεση να καλύψουν την όποια διαφορά υπάρξει, καθώς πιστεύουν ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ένας έμπειρος τεχνικός και μπορεί να δουλέψει με νέα παιδιά, κάτι το οποίο έχει γίνει και σε άλλες ομάδες, τις οποίες είχε αναλάβει!

Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες, διότι ο έμπειρος προπονητής θα περιμένει πρώτα να γίνουν αποδεκτές οι απαιτήσεις του και στη συνέχεια θα προχωρήσει η πιθανότητα συνεργασίας των δύο πλευρών…

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις