Ν. Ντούρος: Επέλεξα ψυχική ηρεμία και να νιώθω όμορφα…

Ο Νίκος Ντούρος θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα του Σαρακηνού, παρόλο που δέχτηκε προτάσεις κι από άλλες ομάδες, επίσης ιστορικές, που αγωνίζονται και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Παρόλα αυτά, ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει στην ομαδα του Σαρακηνού, επιλέγοντας να παραμείνει σε περιβάλλον που του προσφέρει ψυχική ηρεμία και περνά όμορφα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε σχετική επικοινωνία με το “goalpost.gr”. Αναλυτικά η δήλωση του 27χρονου αμυντικού έχει ως εξής:

“Κάποιες φορές επιβάλλεται να μείνεις εκεί που υπάρχει ψυχική ηρεμία κι εκεί που νιώθεις όμορφα κι ας σου τάξουν αλλού πολλά! Με αυτό το σκεπτικό έπραξα και φέτος, καθώς με τον προπονητή, διοίκηση και συμπαίκτες είμαστε μια οικογένεια και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Μια τέτοια δύσκολη στιγμή για μένα ήταν ο τραυματισμός μου και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοικηση για την στήριξη και την βοήθεια που μου παρείχε σ΄ αυτή την περιπέτεια, που πλέον αποτελεί ανάμνηση…

Ο προπονητής και η διοίκηση πιστεύουν σε μένα και θέλω να τους δικαιώσω γι’ αυτό, οπότε για ακόμη μια χρονιά θα κάνω το καθήκον μου, κανοντας το καλύτερο για την ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων μεγαλύτερων συλλόγων για ακόμη μια φορά, τους ευχομαι τα καλύτερα!”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις