Σιχάθηκα και γύρισα κανάλι!

Φορτωμένος Αλέφαντος για την ξεφτίλα της Εθνικής! Ποιος είναι ο παππούς και ποιος ο παικτάκος; Κράξιμο σε Σάμαρη, Μήτρογλου! Τι λέει για Περέιρα, Ρομπίνιο, Μπερμπάτοφ.

“Αυτή η Εθνική ομάδα είναι η χειρότερη που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την εποχή ακόμα που έπαιζαν μπάλα με τα …τσαρούχια! Στο 2-0 από τα Νησιά Φερόε σιχάθηκα και γύρισα κανάλι.

 

Πάντα είχαμε καλούς παίκτες στην Εθνική ακόμα και όταν δεν πήγαινε καλά η ομάδα. Τέτοια ξεφτίλα σαν και αυτή ποτέ. Νησιά Φερόε είναι ένα κρατιδιάκι με 50.000 κόσμο, δεν γεμίζουν ούτε το ΟΑΚΑ! Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Μας νίκησαν δύο φορές. Δικαίως είμαστε τελευταίοι.

Ο Μαρκαριάν από την πρώτη στιγμή που τον προσλάβανε, έλεγα δημοσίως ότι ήταν λάθος που φέρανε τον …παππού και ότι του έλειπε μόνο η μαγκούρα! Το στιλ του, η ηλικία του, το πάχος του, δεν ξέρω αν είμαστε στην ίδια ηλικία, εγώ όμως κάνω 5 χιλιόμετρα τη μέρα και είμαι σκύλος, αυτός δείχνει σαν να μην μπορεί να περπατήσει. Δεν έχει κουράγιο ούτε να μιλήσει!

Ο Καρνέζης δεν ήταν ποτέ μεγάλος τερματοφύλακας, ούτε θα γίνει. Η Εθνική κατά καιρούς είχε πολλούς μεγάλους τερματοφύλακες.

Ο Σταφυλίδης είναι ένας παικτάκος μέτριος, με ύψος 1,15, πλακώνει τις σέντρες επειδή δεν μπορεί να διεισδύσει, πού είσαι ρε Χολέμπας που είσαι και ψηλό παλικάρι. Ο Σταφυλίδης μου θύμισε τον Γεωργάτο στα τελευταία του όταν πλάκωνε τις σέντρες επειδή είχε γεράσει.

Παρουσιάζεις δύο χαφ που δεν ξέρουν μπάλα. Αφήστε με ρε με τον Σάμαρη, εγώ τα έλεγα όταν τον υμνούσαν, δεν υπάρχει κόφτης Σάμαρης, μαζί με τον Κονέ είναι μια τραγωδία. Σε κάνουν να αναπολείς τον Μανιάτη. Αναγκαζόταν ο Μήτρογλου να γυρνάει στη σέντρα, τι να κάνει ο Μήτρογλου τόσο πίσω ένας Θεός ξέρει. Όποτε έβγαιναν οι άλλοι μπροστά, έβγαιναν μόνοι τους, κόφτες δεν υπήρχανε.

Ο Χριστοδουλόπουλος ανύπαρκτος στο εξωτερικό, ειδικά σε αυτή τη θέση που τον έβαλε ο Μαρκαριάν να έρχεται σαν τρίτος χαφ ώστε να χώνεται ο Καρέλης.

Ο δε Φετφατζίδης δεν είχε δουλειά να παίζει έξω δεξιά, έχει μείνει στάσιμος, χαράμισε το ταλέντο του, ούτε ταχύτητα, ούτε δύναμη, ούτε σουτ, είναι και πολύ κοντός.

Περνάει περίοδο δραματική ο Μήτρογλου, όσο μεγαλώνει, έχει διαλύσει. Πολύ καλά κάνει και τον αφήνει ο Ολυμπιακός, πήγαινε αγόρι μου να παίξεις στη …Μικτή Κόσμου.

Αλλαγές ο Νίνης, ο Κολοβός και ο Φούντας! Σοβαρά μιλάτε; Πού την καταντήσατε την Εθνική; Να παίζει δέκα ματς στον Πανιώνιο ο Φούντας και να παίζει Εθνική; Τι φούντα μου λέτε και κλωστές!

Δραματική κατάσταση. Δε βοήθησε ο Μαρκαριάν, καλύτερα να παραιτηθεί ο άνθρωπος, να μην τον πληρώνουμε.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου για Περέιρα και Ολυμπιακό, καθώς και ποιον σέντερ φορ από αυτούς που ακούγονται προτιμάω. Για Περέιρα, το μεγαλύτερο καλό που μπορούσε να γίνει ήταν αυτό. Μέτριος προπονητής, με πολλές πάσες, ανύπαρκτη μπάλα.

Μην τυχόν και πάρουν τον Ρομπίνιο, άσφαιρος τα τελευταία χρόνια, τρίχες κατσαρές. Ούτε Ροναλντίνιο που έλεγαν, τι να τον κάνεις, να τον μαζεύεις κάθε βράδυ από τα μπουζούκια;

Καλύτερα ο Μπερμπάτοφ, πολύ καλύτερα. Σοβαρό παιδί, καλός επαγγελματίας, καλός χαρακτήρας, με μεγάλη καριέρα πίσω του, και ακόμα κρατιέται, και φέτος έβαλε τα γκολ του. Μεγάλος γκολτζής, με γεμάτες σεζόν από γκολ, δυσκολεύτηκε στη Μάντσεστερ αλλά μιλάμε για τη μεγάλη τότε Μάντσεστερ του Φέργκιουσον. Όπου έχει παίξει, έχει προσφέρει, κεφάλι, σουτ, πείρα. Αν τον πλαισιώσουνε με γρήγορους χαφ και εξτρέμ στον Ολυμπιακό, θα βάλει πολλά γκολ.”

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις