Ολυμπιακός Β.: Απίστευτη δυναμική, ηχηρά μηνύματα (photos)

Εκατοντάδες Βολιώτες και Βολιώτισσες όλων των ηλικιών έδωσαν το παρών στην εκδήλωση παρουσίασης παικτών, χορηγών και εμφανίσεων του Ολυμπιακού Βόλου που πραγματοποιήθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη «Φίλια Γη».

Πολιτικοί απ’ όλους τους χώρους, παράγοντες, προπονητές, αθλητές μα και απλοί φίλαθλοι έδωσαν βροντερό παρών και έστειλαν ηχηρά μηνύματα. Ανάμεσά τους ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Αργύρης Κοπάνας, ο τ. Δήμαρχος Βόλου Κυριάκος Μήτρου, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Βόλου Νατάσα Οικονόμου, η τ. υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η πρόεδρος του Επιμελητηρίου κα Νάνσυ Καπούλα, ο δημοτικός σύμβουλος Τέλης Δουλόπουλος, ο τ. αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Γκουντέλιας, κ.α, ενώ παραβρέθηκαν ο τ. πρόεδρος της Νίκης Βόλου Αντρέας Πάτσης, ο πρώην ερυθρόλευκος άσος του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Εθνικής Θανάσης Κωστούλας, σύσσωμο το Δ.Σ. του Ολυμπιακού, δεκάδες παράγοντες και προπονητές ομάδων κ.α

Όλοι ευχήθηκαν η ομάδα τη νέα χρονιά να πετύχει την άνοδο στην Football League

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας, ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος, ο αντιπρόεδρος και εμβληματική μορφή του συλλόγου κ. Ιάσονας Χατζής, ενώ τους ποδοσφαιριστές, τον μεγάλο χορηγό την Ελβετική εταιρεία ΙΑΜΑ, η οποία σ’ ένα περίπου μήνα αναμένεται να μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά και θα εμπορεύεται φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό, καθώς και τους υπόλοιπους χορηγούς, το ΒΗΜΑ, τα ΝΕΑ, η Ανες, το in.gr  και η ΕΨΑ, τους οποίους παρουσίασε ο διευθυντής του συλλόγου κ. Αντρέας Κικίλιας. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος Ευθύμης Χούτας.

Ο Κρητικός λυράρης Μανώλης Κονταρός «μάγεψε» τους παρευρισκόμενους, ενώ δέχτηκε ως δώρο και μια φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου με τα’ όνομά του από τον κ. Ιάσονα Χατζή.

Η αναγέννηση του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επίσημη πρεμιέρα της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου στο ΕΑΚ του Βόλου.

Απολαύστε το φωτορεπορτάζ του  goalpost.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις