Α. Πάτσης: “Δομημένη χρόνια η φιλία μου με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο”

Αίσθηση προκάλεσε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου η παρουσία του Ανδρέα Πάτση στην εκδήλωση των «ερυθρολεύκων» για την παρουσίαση των παικτών, των χορηγών και των νέων εμφανίσεων της ομάδας. Ο πρώην πρόεδρος της Νίκης, με δηλώσεις του τόνισε, πως η φιλία του με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο ήταν ο λόγος που τον έκανε να έρθει στο Βόλο και να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση:

«Παρότι με τον Ολυμπιακό Βόλου υπήρξαμε αντίπαλοι ποδοσφαιρικά, όταν ήμουν πρόεδρος της Νίκης, δεν είχα λόγο να έχω αντιδικίες και αντιπαραθέσεις. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου και η διοίκηση να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Η ομάδα έχει πολύ καλό κόσμο και νομίζω πως δικαιούται να κάνει κάτι καλύτερο, απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια».

Για το αν η παρουσία του σχετίζεται με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο:

«Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος είναι πάρα πολύ καλός μου φίλος και ήταν αυτός που με βοήθησε, όταν ήμουν στη Νίκη Βόλου, να ανεβάσω την ομάδα. Κι εγώ δεν ξεχνώ τους φίλους μου ποτέ. Δεν είναι θέμα ανταπόδοσης, καθώς η φιλία μας αυτή είναι δομημένη εδώ και χρόνια. Πραγματικά, ο κύριος λόγος που βρίσκομαι στην εκδήλωση του Ολυμπιακού είναι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Αν με καλέσουν και στη Νίκη, θα πάω. Δεν με κάλεσαν όμως…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις