Η εκδήλωση του Ολυμπιακού Β. μέσα από εικόνες (photos)

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ανδρέας Κικίλιας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός στο κέντρο «Φίλια Γη» παρουσίασε αρχικά τους παίκτες της ομάδας, ξεκινώντας από αυτούς που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι Στάθης Ρόκας, Αντώνης Καμπλιώνης, Σάκης Σάββας, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Κλεβί Κόλα, Χρήστος Νόνης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Πατσής, Δημήτρης Ζάχος  και Νίκος Μπέικος. Απουσίασαν δικαιολογημένα ο Ανδρέας Κόκας (είχε πάρει άδεια από τη διοίκηση) και ο στρατευμένος Πέτρος Διβανές.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα οι Αστέριος Γιακουμής, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Κώστας Φλίγκος, Βασίλης Σαχινίδης, Ντέιβιντ Ναζίμ, Νίκος Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Θανάσης Μαργαρίτης, Θανάσης Καναβός, Αντώνης Ζγκούρι και Άρης Λώττας. Απουσίασε δικαιολογημένα ο Κώστας Παλιούρας.

Μέγας χορηγός της ομάδας είναι η ελβετική εταιρεία «ΙΑΜΑ», η οποία σ’ ένα περίπου μήνα αναμένεται να μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά και θα εμπορεύεται φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η πρώτη ελληνική ομάδα, η οποία θα έχει ως χορηγό στην φανέλα της την συγκεκριμένη εταιρεία. Επίσης, χορηγοί της ομάδας είναι το in.gr, το ΒΗΜΑ, τα ΝΕΑ, η ΑΝΕΣ και η ΕΨΑ.

Όσον αφορά τις εμφανίσεις για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, η πρώτη εμφάνιση είναι η παραδοσιακή ερυθρόλευκη με κάθετες άσπρες και κόκκινες ρίγες. Η δεύτερη εμφάνιση είναι λευκή με διαγώνια κόκκινη ρίγα. Η τρίτη είναι ουδέτερη, χρώματος γκρι. Οι φανέλες των τερματοφυλάκων είναι πορτοκαλί και κίτρινες.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr το δεύτερο μέρος του φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης:

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις