«Μύλος» με Μεριά στον Ολυμπιακό

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Γιασίν Μεριά για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τυνησία που επικαλείται ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες βρίσκονται ξανά σε συζητήσεις με την ομάδα του Τυνήσιο κεντρικού αμυντικού για να ολοκληρωθεί σήμερα η μεταγραφή.

Μάλιστα, η Σφαξιέν φέρεται να μην ζητάει όλα τα χρήματα (1,8 εκατ. ευρώ) προκαταβολικά, αλλά σε δύο δόσεις και παράλληλα επιχειρεί να κερδίσει ένα ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Ο διεθνής στόπερ έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του, αρνήθηκε να το επεκτείνει και οι διοικούντες τώρα προσπαθούν να κερδίσουν ό,τι μπορούν από τη μεταγραφή του παίκτη.

Ένας σημαντικός παράγοντας, επίσης, είναι τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σφαξιέν, η οποία χρωστάει χρήματα σε προπονητή και ποδοσφαιριστές και εξ ου η αλλαγή στη στάση της.

Από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει καμία πρόταση από άλλη ομάδα και το… παιχνίδι είναι πλέον στα χέρια του Ολυμπιακού, ο οποίος επίσημα διαψεύδει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

«Η Σφαξιέν υποχρεώθηκε να αλλάξει τη θέση της, αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία γιατί ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι η Σφαξιέν δεν είναι σε θέση ισχύει και δείχνει σκληρός στις νέες συζητήσεις», τονίζει ο τοπικός Τύπος.

Χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα, τέλος, υποστήριζαν ότι ο Μεριά συμφώνησε με την ομάδα του να ενταχθεί στην προετοιμασία στο Ομάν, παρά την αρχική του άρνηση να συμμετάσχει στις προπονήσεις για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις