Μεταγραφικός… οργασμός στον ΑΟ Σελλάνων

Δύο μεταγραφές και τέσσερις ανανεώσεις ανακοινώθηκαν από τον ΑΟ Σελλάνων. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις από τον σύλλογο της Καρδίτσας:
«Η διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Στο πλαίσιο αυτό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με δύο ακόμη ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, τους Ευάγγελο Πατσαρούχα και Κωνσταντίνο Χαντζή, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το ήδη ποιοτικό ρόστερ της. Ο Ευάγγελος Πατσαρούχας είναι 20 ετών και μπορεί να αγωνιστεί στο χώρο του κέντρου, ως πλάγιος χαφ αλλά κυρίως ως επιθετικός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό της Λαμίας. Ο Κώστας Χαντζής είναι από την Καρδίτσα, 20 ετών και αναδείχτηκε από την Αργεντινή Καρδίτσας. Το καλοκαίρι του 2016 προωθήθηκε στην Ξάνθη όπου στελέχωσε την Κ-20 στη Superleague».

«Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων, υλοποιώντας την επιθυμία και των δυο πλευρών, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αλέξη Αρχοντή, Βαγγέλη Γιαγιάκο και Χρήστο Παπαδημητρόπουλο. Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά. Τέλος ανακοινώνεται ότι καθήκοντα γενικού φροντιστή αναλαμβάνει ο Απόστολος Κωστόπουλος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις