Παρθενίου (Α.Ο. Υπάτου)«Για αρχή… εύκολη παραμονή»

Ο Κώστας Παρθενίου μίλησε στη mikriliga.com για τους στόχους του ΑΟ Υπάτου στην παρθενική του συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, για την περσινή πορεία αλλά και για τις εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση της ομάδας.

Η περσινή χρονιά σας βρήκε πρωταθλητές, η κατάκτηση της πρώτης θέσης ήταν αυτό που θέλατε;

«Φυσικά. Πέρσι ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο. Δημιουργήσαμε ένα ρόστερ που έχει ως μοναδικό στόχο την πρώτη θέση και ταυτόχρονα την άνοδο. Επομένως ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Η φετινή χρονιά βρίσκει τον ΑΟ Υπάτου για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική, ποιος είναι στόχος σας;

«Αρχικώς μας στόχος είναι η δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού ρόστερ που θα μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία, ενώ από εκεί πέρα αν η σωτηρία έρθει γρήγορα θα κυνηγήσουμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Πάντως για αρχή κοιτάμε την εύκολη παραμονή».

Οι Διοίκηση ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κατηγορίας; Υπάρχει η κατάλληλη βοήθεια μέχρι στιγμής;

«Οι σχέσεις του τεχνικού επιτελείου αλλά και των ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση αλλά και το μεγάλο χορηγό, την ελληνική εταιρία γρανιτών, είναι εξαιρετικές. Από την πρώτη στιγμή είναι πάντα δίπλα και μας βοηθούν σε οτιδήποτε χρειαστούμε. Άλλωστε είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα να είναι πάντα δίπλα μας, αυτό δείχνει πως είμαστε μία οικογένεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις