Γκιρτζίκης: Στηρίζω τον Μαρκαριάν

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης στηρίζει τον Σέρχιο Μαρκαριάν και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ουρουγουανός τεχνικός να είναι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και μετά το τέλος των προκριματικών. Αλλαγές θα υπάρξουν στην σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στην Εθνική Ελλάδος, ωστόσο ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι πολύ πιθανό να…

…παραμείνει στη θέση του και μετά το τέλος του συμβολαίου του!
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκιρτζίκης στην εφημερίδα «SportDay»
Για την επόμενη μέρα: «Αυτές είναι ώρες περισυλλογής, να δούμε τι έφταιξε, τι φταίει και τι πρέπει να κάνουμε. Είμαστε σε συζητήσεις εσωτερικά, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και να τη διαχειριστούμε με σωστό και ψύχραιμο τρόπο. Πάντως σίγουρα δεν μπορούν να μείνουν τα πράγματα ακριβώς όπως είναι σήμερα»
Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές, αλλά αυτήν τη στιγμή είναι νωπά τα γεγονότα και δεν είναι σωστό ούτε να λέμε πράγματα εν θερμώ, ούτε να κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις»
Για το αν έχει σκεφτεί συγκεκριμένες αλλαγές: «Όχι, δεν θα ήθελα να μπω τώρα σε αυτήν τη διαδικασία. Μιλάω γενικότερα, ότι θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε πράγματα, να κάνουμε ό,τι χρειάζεται μέσα από τις επαφές που θα γίνουν εντός ομάδας, προς καλυτέρευση των πραγμάτων. Αυτό εννοώ, μιλάω σε ένα γενικότερο επίπεδο. Ήδη ακούγονται απόψεις, θα λάβουμε τα πάντα υπόψιν μας. Έχουμε κι εμείς τις σκέψεις και τις απόψεις μας, αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι λάθος να προβαίνει κανείς σε βεβιασμένες κινήσεις ή αποφάσεις».
Για τον Μαρκαριάν: «Ο προπονητής έχει την απόλυτη στήριξή μας. Ασφαλώς και την έχει. Δεν το συζητάμε αυτό. Το ίδιο ισχύει και για το τιμ».
Για το ενδεχόμενο παραμονής του Ουρουγουανού και μετά τα προκριματικά του Euro: «Αυτήν τη στιγμή, όπως τα βλέπουμε τα πράγματα, γιατί όχι; Δεν το αποκλείω να παραμείνει ο κ. Μαρκαριάν. Όμως αυτό είναι ένα θέμα που θα το δούμε αργότερα. Άλλωστε αυτά τα θέματα συζητιούνται πάντα συλλογικά στην ομοσπονδία, σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου. Θα το δούμε λοιπόν το θέμα όταν έρθει η ώρα του. Ακόμη είναι νωρίς».
Για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε: «Έχω σχηματίσει προσωπική άποψη, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ αυτήν τη στιγμή δημοσίως. Όπως είπα δεν είναι ώρα για πολλά δημόσια λόγια. Είναι ώρα περισυλλογής και προβληματισμού εντός της ομάδας, προκειμένου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να αποκτήσει καλύτερη εικόνα στο μέλλον, τόσο στο άμεσο όσο και στο απώτερο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις