Στο πλακόστρωτο του ΕΑΚ ο αγιασμός του Ολυμπιακού Β. στις 23/7

Την Δευτέρα 23 Ιουλίου, ως γνωστόν, είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού, ωστόσο, για πρώτη φορά στα χρονικά της ομάδας, ο αγιασμός, πιθανότατα, δεν θα γίνει εντός αγωνιστικού χώρου. Αιτία, η απόφαση του Δήμου Βόλου να κλείσει το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» για τεχνικούς λόγους.

Αναφέραμε εντός αγωνιστικού χώρου, γιατί η διοίκηση του Ερασιτέχνη και η εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου δεν κάνουν πίσω και προγραμματίζουν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έξω από το ΕΑΚ, στο πλακόστρωτο, όπως έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη, μετά την απόφαση του Δήμου Βόλου να πάρει πίσω την αρχική απόφαση παραχώρησης του σταδίου για την «πρώτη» των «ερυθρολεύκων».

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να αλλάξουν το μέρος στο οποίο θα γίνει ο αγιασμός και η έναρξη της προετοιμασίας και σήμερα αναμένεται ανακοίνωση από πλευράς διοίκησης του Ερασιτέχνη, με την οποία θα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει δυναμικό «παρών» στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με έγγραφο που απέστειλε χθες το απόγευμα στον Ολυμπιακό, παραχωρεί το δημοτικό στάδιο της Νεάπολης για την πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρολεύκων». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το έγγραφο ανέφερε, πως σε περίπτωση που προκληθούν ζημιές στο στάδιο από τους φιλάθλους, ο Δήμος θα αποβάλει όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βόλου. Στον Ολυμπιακό θεώρησαν υποτιμητικά τα όσα ανέφερε το έγγραφο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και απάντησαν αρνητικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις