Τουρνουά μπάσκετ και μπιτς σόκερ σε Ζαγορά και Χορευτό

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κένταυρος Ζαγοράς» διοργανώνει και τη φετινή θερινή περίοδο για 18η συνεχόμενη φορά τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στην άμμο, στην παραλία του Χορευτού, αλλά και τουρνουά καλαθοσφαίρισης «3 on 3» στο ανοικτό γήπεδο Κωλέττη στη Ζαγορά. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, μικροί-μεγάλοι, οι επισκέπτες της περιοχής μας καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να λάβει μέρος στις αθλητικές εκδηλώσεις. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Α.Ο Κένταυρος Ζαγοράς, ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου και η  Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι αγώνες του μπιτς σόκερ θα γίνουν παραλία του Χορευτού. Η διάρκεια του τουρνουά είναι από 30 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου 2018, με τους τελικούς αγώνες όλων των κατηγοριών την τελευταία ημέρα των διοργανώσεων. Επίσης οι αγώνες θα γίνονται με σύστημα ομίλων-πρόκρισης.

Το τουρνουά καλαθοσφαίρισης «3 on 3» θα γίνει στο ανοικτό γήπεδο Κωλέττη το σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή.

Πληροφορίες όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής καθώς και τα προγράμματα αγώνων θα αναρτηθούν στα γραφεία του συλλόγου, στην σελίδα στο facebook: (www.facebook.com/aozkentavros) καθώς και στο επίσημο site (http://www.aozkentavros.gr) του Κενταύρου Ζαγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Γιώργο Θαρσίτη (τηλ. 2426023060).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις