Και στη Γ’ Εθνική με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου οι αδελφοί Τεντολούρη

Την κοινή τους πορεία και στη Γ’ Εθνική θα συνεχίσουν Απόλλων Μακρυχωρίου και οι αδελφοί Τεντολούρη!

Αποστόλης και Δημήτρης Τεντολούρης αποτέλεσαν τους θεμελιώδεις ποδοσφαιριστές στην περυσινή πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας του Βάιου Καραγιάννη και έτσι έδωσαν τα χέρια με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, ξεκινώντας δυναμικά τον τομέα των ανανεώσεων.

Από τη στιγμή που ο Βάιος Καραγιάννης παρέμεινε στο «τιμόνι», ο σχεδιασμός τέθηκε άμεσα σε ισχύ, με τις παραμονές των δύο ποιοτικών ποδοσφαιριστών να αποτελούν την αρχή των όσων θα ακολουθήσουν από τους πρωταγωνιστές της περυσινής πορείας.

Τόσο ο επιτελικός μέσος Αποστόλης Τεντολούρης, όσο και ο ακραίος μπακ-χαφ, Δημήτρης Τεντολούρης μετέφεραν την εμπειρία τους από τις Εθνικές κατηγορίες στον περυσινό Απόλλωνα και θα τον στελεχώσουν με αυτές ως έρεισμα στη νέα κατηγορία.

O 28χρονος Αποστόλης Τεντολούρης παρουσίασε στο τοπικό πρωτάθλημα όλα όσα σας ανέφερε πέρυσι  το καλοκαίρι το KarditsaSportiva, όταν ανακοινωνόταν από τον Απόλλωνα. Ο κατά γενική ομολογία MVP της περυσινής Α’ ΕΠΣΚ, σκόραρε 15 φορές στο πρωτάθλημα (14 στην κανονική διάρκειά του και 1 στα πλέι-οφ), έχοντας σχεδόν διπλάσιες ασίστ και καίριο ρόλο στο παιχνίδι των Κυανόλευκων.

Ο Δημήτρης Τεντολούρης είναι  25 ετών και αγωνίστηκε σε όλη τη δεξιά πτέρυγα του Απόλλωνα, βοηθώντας τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά με την ταχύτητά του και την επιθετική υπεραριθμία που προκαλούσε από τα  συχνά overlaping του. Τα οκτώ γκολ στο περυσινό πρωτάθλημα «μαρτυρούν» τα παραπάνω χαρακτηριστικά του, κουβαλώντας επίσης εμπειρία από τη Γ’ και τη Δ’ Εθνική με ομάδες των Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις