Με Γερμανία για την πρόκριση στην οκτάδα η εθνική

Την Γερμανία αντιμετωπίζει σήμερα (22/7, 19:30 ώρα Ελλάδας) η εθική υδατοσφαίρισης των ανδρών, στον χιαστί αγώνα για πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.

ήττα από την Κροατία στέρησε από την ελληνική ομάδα τη δυνατότητα να περάσει απευθείας στην οκτάδα, όμως ο στόχος της διάκρισης δεν έχει χαθεί, απλώς ο δρόμος προς την τετράδα… δυσκόλεψε αρκετά για το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου. Η Γερμανία δεν είναι αντίπαλος στα… κυβικά της εθνικής, η οποία είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, όμως τέτοια νοκ-άουτ παιχνίδια κρύβουν πάντοτε παγίδες. Το βασικό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι να ξεχάσει γρήγορα την ήττα και τη μέτρια εμφάνιση απέναντι στους «χρβάτσκι», ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο των «πάντσερ» και να ετοιμαστεί για τη μεγάλη μάχη με την οικοδέσποινα Ισπανία, που περιμένει το νικητή στα προημιτελικά της Τρίτης (24/7).

Η Γερμανία τερμάτισε τρίτη στον Α΄ όμιλο, με τα αποτελέσματά της να είναι… ελαφρώς αλλοπρόσαλλα. Ξεκίνησε με συντριβή 14-1 από την Ιταλία και στη συνέχεια νίκησε πολύ δύσκολα τη Γεωργία με 10-9, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα νοκ-άουτ. Στο φινάλε της Α΄ φάσης «άγγιξε» τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στην Ουγγαρία, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 και έχασε τη δεύτερη θέση στη διαφορά τερμάτων.

Το σημερινό πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/7
ΘΕΣΕΙΣ 13-16
14:30 Γεωργία-Τουρκία
16:00 Μάλτα-Σλοβακία

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «8»
18:00 Ουγγαρία-Ολλανδία
19:30 Γερμανία-ΕΛΛΑΔΑ
21:30 Μαυροβούνιο-Ρουμανία
23:00 Γαλλία-Ρωσία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις