Η αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα για τα 3-5 Πηγάδια

Αναχώρησε πριν από λίγο η αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα για τη Νάουσα και συγκεκριμένα για τα 3-5 Πηγάδια όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι «κυανέρυθροι» θα φιλοξενηθούν στο Ακρόριον έως τις 4 Αυγούστου με τον κ. Ράτκο Ντόστανιτς να έχει στην διάθεσή του 34 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι τέσσερις είναι νεαροί τρικαλινοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που πέρυσι ήταν στην ομάδα νέων του ΑΟΤ.
Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν είναι οι εξής: Aristote Mandiani, Impan Ranti, Νίκος Γιδόπουλος, Ραφαήλ Γιουκαρής, Ενέα Γκατζολάρι, Βασίλης Γκόλιας, Βαγγέλης Γκότοβος, Σπύρος Γκουγκούδης, Αντώνης Ηλιάδης, Παντελής Θεολόγου, Χρήστος Κατσαντώνης, Απόστολος Κούλπας, Στέλιος Μακρίδης, Χαράλαμπος Μυρσινιάς, Χρήστος Νιάρος, Ξενοφών Πάνος, Βασίλης Πατσατζόγλου, Δημήτρης Σιαλμάς, Γεώργιος Σταματάκος, Παναγιώτης Συμελίδης, Στάθης Συριόπουλος, Δημήτρης Ταϊρης, Γιώργος Τουγλής, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Αντώνης Τσιάρας, Στέργιος Τσιμίκας και από την ομάδα νέων οι Αναστάσιος Αλεξανδρής, Κώστας Μπαρτιώκας, Σωτήρης Κοντογεώργος και Χρήστος Μπουρούσης.
Το τιμ προπονητών και διοικητικών που θα ακολουθήσουν την αποστολή αποτελείται από τους κ. Ντόστανιτς, Σκύφτα, Βουλόγκα, Παπαϊωάννου, Τζατζάκη, Βαγενά, Θανασούλα, Παυλή, Κατσαντώνη και Νεμπεγλέρα.
goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις