Φιλικά με Νίκη Β. και Ολυμπιακό Β. ο ΑΟ Σελλάνων

Αντίστροφα μετράει πλέον ο ΑΟ Σελλάνων για την έναρξη της προετοιμασίας του, έχοντας…προϋπηρεσία την περυσινή, παρθενική συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Προαστίου κέρδισε πολύτιμο χρόνο σε θέματα οργάνωσης και σχεδιασμού του έμψυχου δυναμικού και έτσι έχει πλέον τη δυνατότητα να στρέψει εξολοκλήρου το ενδιαφέρον της στο μοντάρισμα.

Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου βλέπει το  ρόστερ να «γεμίζει», χωρίς φυσικά ακόμη να έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις στον τομέα των μεταγραφών και των ανανεώσεων, αλλά σύμφωνα με τις δικές του εισηγήσεις και την επικοινωνία με τη διοίκηση, η εφαρμογή του πλάνου συνεχίζεται.

Την Τετάρτη (25/7) στις 18:30 ορίστηκε η «πρώτη» της νέας σεζόν, εκεί όπου αναμένεται να είναι περί το 70% του ρόστερ, αν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε ποσοστιαία.

Παράλληλα, με τα παραπάνω, οριστικοποιήθηκαν και οι ημερομηνίες των φιλικών, τα οποία θα έχουν κλιμακωτή αύξηση του βαθμού δυσκολίας, όπως είναι εύλογο από τα επίπεδα που θα αλλάζει και η προετοιμασία σε ρυθμούς.

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 9 Αυγούστου με τον Αστέρα Καρδίτσας στη Φαναρίου και έπειτα θα ακολουθήσουν το εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Υπάτου (13/8), αντίπαλο (εκτός απροόπτου) του ΑΟ Σελλάνων στο νέο πρωτάθλημα (πρωταθλητής Α’ ΕΠΣ Βοιωτίας), εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη (19/8), το πρώτο εντός, με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (25/8), ακόμη ένα εντός με τη Νίκη Βόλου (2/9) και η πρόβα τζενεράλε με τον Ολυμπιακό Βόλου, με την υποσημείωση ότι η ημερομηνία (12/9) ενδέχεται να υποστεί τροποποίηση λόγω της πιθανής διεξαγωγής της Α’  Φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία συμμετέχει η ομάδα του Προαστίου ως κυπελλούχος ΕΠΣΚ.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις