Νίκη Βόλου: Επιστροφή Καρπέτη – Ανανέωσε με “έξι”

Σε μπαράζ ανακοινώσεων προχώρησε η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, καθώς μετά τις λύσεις συνεργασιών, ήρθαν οι ανανεώσεις με παίκτες που ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας θα εμπιστευτούν την πορεία της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αναγνωστόπουλος, Γεωργίου, Διγενής, Κουτίνας, Τσαβές και Τσώλης θα παραμείνουν στο κυανόλευκο ρόστερ ενώ στην πρώτη ομάδα προωθούνται οι έφηβοι Πανιόπουλος και Ρουσιώτης.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Ανανέωση συνεργασίας με έξι παίκτες

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν, με τους εξής παίκτες:
– Αναγνωστόπουλο Μανώλη (SG)
– Γεωργίου Θωμά (PG)
– Διγενή Στέφανο (SF)
– Κουτίνα Σάκη (SG)
– Τσαβέ Στέλιο (PF)
– Τσώλη Παναγιώτη (SF)
Επίσης ανακοινώνεται η προώθηση του Φίλιππου Πανιόπουλου (18, 1.97, PF) και του Βασίλη Ρουσιώτη (18, 1.75, PG) από την εφηβική στην ανδρική μας ομάδα!
Tους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

Επιστροφή Καρπέτη στη Νίκη Βόλου

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την επιστροφή του Γιάννη Καρπέτη στην ομάδα μας μετά από τον διετή δανεισμό του στην ΑΕΒ Διμηνίου. Ο 24χρονος Βολιώτης guard (1.93) που ήταν πέρυσι δεύτερος σκόρερ στην ομάδα του με 199 πόντους και 21 τρίποντα, αναμένεται να προσδώσει ενέργεια και ταχύτητα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις