Δεν κατάφεραν ν΄ ανέβουν στην Α2 πόλο γυναικών Ο.Υ.Κ.Β. και ΟΕΑ/ΝΑΒ

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πόλο γυναικών, με την τελική φάση να διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος» το τριήμερο 20-22 Ιουλίου.  Στα τελικά έλαβαν μέρος πέντε ομάδες, μεταξύ αυτών οι Ο.Υ.Κ.Β. και ΟΕΑ/ΝΑΒ, με την άνοδο στην Α2 να κερδίζουν ΟΦΗ και Μίλων, ενώ η άλλη ομάδα που μετείχε ήταν το Οξυγόνο.

Οι δύο βολιώτικες ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο, δεν μπόρεσαν, ωστόσο, να πλασαριστούν στην πρώτη δυάδα. Ο Ο.Υ.Κ.Β. παίζοντας με νεαρά κορίτσια (μ.ο. ηλικία 14.9 χρόνια) κατέλαβε την 3η θέση, σημειώνοντας δύο νίκες (με Οξυγόνο και ΟΕΑ/ΝΑΒ) και δύο ήττες (από ΟΦΗ και Μίλωνα).

O προπονητής του Ο.Υ.Κ.Β. Θωμάς Μεφσούτ στηρίχθηκε στις εξής παίκτριες: Αναστασία Καραγκούνη, Ελένη Τσιμπερίδη, Φωτεινή Μπένη, Ουρανία Τζιανή, Άννα-Μαρία Αχλαδιώτη, Παρασκευή Καστάνη, Άννα Νασιάκου, Χρυσάνθη Κουφιδάκη,Κλεοπάτρα Ντόνα, Γεωργία Γιάνναρου, Στεφανία Γιάνναρου, Πολυξένη Χατζηιωάννου, Μαρία Παρασκευή, Κατερίνα Γαργαλέτσου, Βιργινία Νασιάκου, Ευγενία Φουτζοπούλου, Ανατολή Καρούτη.

Όσον αφορά τον ΟΕΑ/ΝΑΒ, ο οποίος και αυτός παρουσιάστηκε ανανεωμένος με πολλά νέα κορίτσια, τερμάτισε στην 5η θέση, χάνοντας κατά σειρά από τους Οξυγόνο, Μίλωνα, ΟΦΗ και Ο.Υ.Κ.Β.

Ο προπονητής του ΟΕΑ/ΝΑΒ Νίκος Κωνσταντέλιας στηρίχθηκε στις: Μπαμπαλή, Καλαβρού, Αγγελή, Φραγκογιάννη, Γκατζούνα, Βαμβάκου, Ζ. Κιούρκα, Οικονόμου, Σούλια, Βαρδάκη, Βλαχάκη, Μπιντάκα, Α. Κιούρκα.

Τα αποτελέσματα του Ο.Υ.Κ.Β.
ΟΦΗ-Ο.Υ.Κ.Β. 9-8
Ο.Υ.Κ.Β.-Οξυγόνο 18-11
Μίλων-Ο.Υ.Κ.Β. 14-6
Ο.Υ.Κ.Β-ΟΕΑ/ΝΑΒ 13-5

Τα αποτελέσματα του ΟΕΑ/ΝΑΒ
ΟΕΑ/ΝΑΒ-Οξυγόνο 10-12
Μίλων-ΟΕΑ/ΝΑΒ 14-6
ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΟΦΗ 2-9
Ο.Υ.Κ.Β.-ΟΕΑ/ΝΑΒ 13-5

Πρώτος κατετάγη ο ΟΦΗ και δεύτερος ο Μίλων, με τις δύο ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία πόλο των γυναικών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις