Καλλιτεχνική: Την 8η θέση στον κόσμο κατέλαβαν τα κορίτσια του ΝΟΒΑ

Στόχος επετεύχθη για τις αθλήτριες του ΝΟΒΑ, οι οποίες έλαβαν μέρος με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη.

Χθες Κυριακή η Ελλάδα κατετάγη όγδοη στο κόμπο με τη συμμετοχή και των τεσσάρων Βολιωτισσών. Πιο συγκεκριμένα οι Βασιλική Κοφίδη, Νεφέλη-Αικατερίνη Γκαγιάννη, Αναστασία Κουτσελίνη, Αναστασία Δοδοντζίδη, που ανήκουν στον ΝΟΒΑ μαζί με τις Ιφιγένεια Δίπλα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Βιολέτα Ζουζούνη, Ειρήνη Γιαννούλου-Βαλμά, Ευδοκία Φάνου.

Επίσης την 8η θέση κατέλαβε η Εθνική και στο ομαδικό. Από τις Βολιώτισσες μετείχαν οι Βασιλική Κοφίδη και Αικατερίνη Γκαγιάννη μαζί με τις Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Γεωργία Βασιλόπουλου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Βιολέτα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη

Θυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε κατακτήσει την 9η θέση στο τεχνικό ομαδικό. Μέλη της Εθνικής στο ομαδικό ήταν οι Βολιώτισσες Βασιλική Κοφίδη, Αναστασία Κουτσελίνη και Νεφέλη-Αικατερίνη Γκαγιάννη. Τα υπόλοιπα κορίτσια ήταν οι  Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Βιολέτα Ζουζούνη.

Τα κορίτσια του ΝΟΒΑ αλλά και όλες οι Ελληνίδες αθλήτριες πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και οι θέσεις που κατέλαβαν στα αγωνίσματα που συμμετείχαν θεωρείται σημαντική επιτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις