Την Δευτέρα (30/07) τα διαρκείας και οι επίσημες εμφανίσεις της Νίκης Βόλου

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου (20:30), στο ΑΒΒΑΕΙΟ Bier Restauran, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της Νίκης Βόλου, για την περίοδο 2018-19, ενώ θα παρουσιαστούν και οι κάρτες διαρκείας. Για τους φίλους της ομάδας δεν θα υπάρξει κάρτα εισόδου καθώς η εκδήλωση με απόφαση της διοίκησης δεν θα γίνει για εισπρακτικούς λόγους. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν την παρουσίαση των τριών εμφανίσεων, με τις οποίες η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα, από ειδικά σταντ που θα στηθούν περιμετρικά, με ελάχιστη κατανάλωση μία μπύρα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας μας καθώς και των Καρτών Διαρκείας για την σεζόν 2018 – 2019.

Η εκδήλωση παρουσίασης στους φιλάθλους και στα ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί στο ABBAEIO Bier Restaurant στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 . Ώρα προσέλευσης 20:30.

Έπειτα από την διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των φιλάθλων ,για την επιλογή της 1ης εμφάνισης της ομάδας μας, ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης του τελικού αποτελέσματος. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και οι 3 επίσημες εμφανίσεις, όπως και αυτές των τερματοφυλάκων αλλά και των Καρτών Διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Κρατήσεις : 24210 26557 & facebook.com/ABBAEIO

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις