«Θα τρίζουν τα κόκαλα του Συνετόπουλου»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Red Eagles Αγριάς, αντιδρώντας στα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Γιώργος Κουτρούμπας, η οποία δημοσιεύτηκε τον τοπικό Τύπο και κάνει λόγο για μία ισχυρή ομάδα στο Βόλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Red Eagles:…

«Κάτι που διαιωνίζεται από τον περασμένο χρόνο σιγά σιγά βγαίνει σαν αφρός στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης. 3-4 θεματοφύλακες που αλλάζουν στρατόπεδα και αξίες από μηνά σε μηνά, θέλουν το rename της ομάδας μας.
Ένας από αυτούς ο κ. Κουτρούμπας, που μια φοράει τη μπλε και την άλλη τη κόκκινη φανέλα από το συρτάρι του σπιτιού του. Όχι αυτό δε θα το αφήσουμε. Σαν τους πιο πολύπαθους οπαδούς του κόσμου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την κώλυμα κάποιων να μεταλλάξουνε το όνομα της ομάδας μας.
Για ποιο λόγο; Για το έτσι θέλω;
Τρίζουν τα κόκαλα του Τάκη Συνετόπουλου κύριοι, το ξέρετε; Η ομάδα μας ο Ολυμπιακός Βόλου που σήμερα έχει οπαδούς 4ης γενιάς, και εσείς θέλετε για δικούς σας λόγους να την πειράξετε αυτό δε θα γίνει…
Από ποτέ ένα rename μιας ομάδας δίνει ανόδους και τίτλους; Όταν η ομάδα έπαιζε στην Ευρώπη , μάζευε 17.000 κόσμο και καμαρώνατε στα VIP του πανθεσσαλικού ήταν καλά;
ΤΟ brand name Ολυμπιακός Βόλου κύριοι έχει ιστορία. Η μια ομάδα που θέλετε στην Μαγνησία, είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Αυτό τα λέει όλα. Αν δε το καταλαβαίνεται αδειάστε μας τη γωνιά και η ομάδα θα τη βρει την λύση και αν δε τη βρει θα την καμαρώνουμε ακόμη και στο Β ΤΟΠΙΚΟ (αν υπάρχει και αυτή η κατηγορία μετά κέφια του κ. Μπατζιάκα).
Όσο για το κ. Κουτρούμπα θα του πούμε πως επάξια έχει κερδίσει το τίτλο του γραφικού της πόλης . Πλέον μόλις πιάσει μικρόφωνο στα χέρια ξέρουνε και οι πέτρες τι θα πει, από την νέα Δημητριάδα ως την Νέα Ιωνία. Κύριε Κουτρουμπά άδειασε μας τη γωνιά… 4 Ιουλίου έχει έκθεση στη Γκαλσκώβη για πιεσόμετρα….καλό ταξίδι!
Σαν πιστοί οπαδοί του Ολυμπιακός Βόλου από την Αγριά , από την ερυθρόλευκη ΑΓΡΙΑ υποσχόμαστε – ορκιζόμαστε στο όνομα του Ολυμπιακός Βόλου πως με τις εκδηλώσεις μας θα περάσουν δύσκολες μέρες οι 3-4 αυτοί θεματοφυλακές.
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να σταθεί όρθιος, δυνατός, και μια γροθιά, όλοι απέναντι στο θέλω αυτών της δημιουργίας της ομάδας transsexual.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις