Τρεις ακόμη μεταγραφές για τον Φωκικό

Συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Φωκικός ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Άμφισσας ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού Ζήση Παραφέστα, του 23χρονου γκολκίπερ Βαγγέλη Παπαδόπουλου και του 18χρονου αμυντικού Έλτον Πιέτρι.

Οι ανακοινώσεις:

Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού Ζήση Παραφέστα.
Ο Ζήσης κατάγεται από τη Λάρισα, έχει ύψος 1,95 μ. κι έχει αγωνιστεί στη ΄Γ Εθνική με τα χρώματα του Δωτιέα Αγιάς, της Φαρκαδόνας Τρικάλων και του Πιερικού.
Καλωσορίζουμε το Ζήση στην οικογένεια του Φωκικού και του ευχόμαστε υγεία και επίτευξη των στόχων μας!

Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα Βαγγέλη Παπαδόπουλου.
Ο Βαγγέλης κατάγεται από τη Φλώρινα, έχει ύψος 1,82 και οι κύριοι σταθμοί της καριέρας του ως τώρα ήταν ο Ερμής Αμυνταίου, η Δόξα Προσκυνητών κι ο Εορδαϊκός. Τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Μακεδονικού Φούφα από την Πτολεμαίδα που τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.
Καλωσορίζουμε το Βαγγέλη στην οικογένεια του Φωκικού και του ευχόμαστε υγεία και επίτευξη των στόχων μας!

Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την απόκτηση του 18χρονου Έλτον Πιέτρι.
Ο Έλτον γεννήθηκε το 2000, έχει ύψος 1,85 μ. και φέτος τελείωσε το Λύκειο. Είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός κι άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία στην ΕΠΣ Κορινθίας με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου το 2015 μετρώντας συνεχείς εμφανίσεις. Στη συνέχεια αγωνίσθηκε στην κ 17 της ΑΕΚ και στην κ 19 της Καλλιθέας, πριν μετακομίσει στην Άμφισσα και το Φωκικό.
Καλωσορίζουμε τον Έλτον στην οικογένεια του Φωκικού και του ευχόμαστε υγεία και επίτευξη των στόχων μας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις