Ο Ρήγας ποτέ δεν πεθαίνει

Ο Ρήγας Φεραίος μετά την αποχώρηση του πρώην προέδρου του, κ. Στέργιου Καλόγηρου, βρέθηκε σε διοικητικό αδιέξοδο. Από τις 2 Ιουνίου μέχρι και σήμερα, το μέλλον της Βελεστινιώτικης ομάδας παρέμενε αβέβαιο, αφού δεν είχε βρεθεί λύση στο πρόβλημα της διαδοχής του πρώην προέδρου της.

Μετά το τέλος της σημερινής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 9 το βράδυ στο ΚΑΠΗ Βελεστίνου, η αβεβαιότητα έλαβε τέλος. Στη συγκέντρωση της κυανόλευκης ομάδας του Βελεστίνου λύθηκε το πρόβλημα, αφού βρέθηκαν οι άνθρωποι που θα οδηγήσουν την ομάδα στην επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goalpost.gr, η νέα διοίκηση του Ρήγα Φεραίου θα αποτελείται από μέλη της παλιάς διοίκησης, ενώ σε αυτή θα προστεθούν και κάποια νέα πρόσωπα που θέλουν να βοηθήσουν την Μαγνησιώτικη ομάδα. Τα ονόματα των ανθρώπων που θα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ρήγα, θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες. Πάντως, ο Ρήγας Φεραίος θα συμμετέχει και την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, τιμώντας το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας σε όλη την Ελλάδα.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις