Κατεβαίνει στην Γ’ Εθνική η Αναγέννηση Καρδίτσας

Η Αναγέννηση είναι εδώ! Έστω και την ύστατη στιγμή, ο ιστορικότερος αθλητικός φορέας της περιοχής κατάφερε να επιβεβαιώσει την ονομασία του και να «αναγεννηθεί», βρίσκοντας τη λύση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική!

Η χθεσινή (24/7) Γενική Συνέλευση που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας αποτέλεσε το…φιλί της ζωής για την ΑΣΑ, όχι τόσο για την ύπαρξή της, η οποία ήταν ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ότι δε διακυβεύεται αλλά περισσότερο για τη διαφύλαξη της ιστορίας της που πάντα τη βρίσκει σε Εθνική κατηγορία!

Τα μηνύματα είναι θετικά για τον ιστορικό σύλλογο της Καρδίτσας καθώς οι επαφές του Ερασιτέχνη με παράγοντες και ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να ηγηθούν της ομάδας και της προσπάθειας που θα γίνει καρποφόρησαν.

Έτσι μετά από πρόταση του Ερασιτέχνη συστάθηκε τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Γιώργο Κατσίκη, Λάμπρο Μπίρδα και Κώστα Μπαλτά οι οποίοι αναλαμβάνουν την ομάδα και θα την οδηγήσουν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας πιάνουν δουλειά από σήμερα και ξεκινούν την οργάνωση προκειμένου να κερδίσουν τον χρόνο που έχει χαθεί και η ομάδα να είναι έτοιμη για να κατέβει στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η προσπάθεια αυτή κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς χρειάζεται χρόνος αλλά και χρήμα για να στεφθεί με επιτυχία.

Η τριμελής αυτή επιτροπή που θα διοικήσει τον ιστορικό σύλλογο θα έχει συναντήσεις με Καρδιτσιώτες που μπορούν οικονομικά να βοηθήσουν ενώ φυσικά θα χρειαστεί και η στήριξη όλων των φιλάθλων που ενδιαφέρονται για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Η λύση στο αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί δόθηκε και αυτό που απομένει πλέον είναι η οργάνωση της ομάδας με την δύσκολη προσπάθεια να ξεκινά όπως προαναφέραμε από χθες.

ΠΗΓΗ: karditsasportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις