Έρχεται ο Αράο στον Ολυμπιακό, ακολουθεί ο Μεριά και οι… επόμενοι

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θεωρείται από το βράδυ ο Γουίλιαν Αράο.

Οι Πειραιώτες τα βρήκαν σε όλα με τη Φλαμένγκο και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος μέσος, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Από τη χώρα του καφέ προκύπτει πως οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 2,5 με 2,6 εκατ. ευρώ και εκείνο που φαίνεται πως απομένει είναι να στείλει μία τραπεζική εγγύηση ο Ολυμπιακός για να τελειώσει και αυτό το σκέλος της υπόθεσης.

Ο επόμενος που θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» είναι ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος είχε έρθει πριν από μερικές ημέρες στην Ελλάδα, είχε μεταβεί στα γραφεί του συλλόγου στην πλατεία Αλεξάνδρας και λίγο πριν τις υπογραφές η Σφαξιέν προέβαλε παράλογες απαιτήσεις για την μεταγραφή.

Τελικά η ομάδα του Τυνήσιο στόπερ κατάλαβε πως με τέτοιου είδους κόλπα δεν έχει να κερδίσει τίποτα, ενώ και ο παίκτης από τη μεριά του πίεσε να γίνει αυτή η μεταγραφή που θα τελειώσει σύντομα.

Εκείνο που προκύπτει, όμως, είναι πως ο Ολυμπιακός εκτός από τον Γουίλιαν Αράο και τον Μεριά θα πάει και για άλλους παίκτες, τουλάχιστον έναν ακόμη χαφ (πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Μάρκοβιτς της Λίβερπουλ) και έναν επιθετικό (για τον Αχμέντ Χασάν Κούκα), ενώ θα γίνει κίνηση και για εξτρέμ (στην περίπτωση που φύγει ο Πάρντο).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις