ΣΦΟΒ: Άλλο το πρόβλημα και όχι το όνομα και οι συγχωνεύσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, με αφορμή την επιστολή του κ. Κουτρούμπα για μία μεγάλη ομάδα στο Βόλο. Στην ανακοίνωση, η οποία απευθύνεται στο δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, αναφέρονται τα εξής:…

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Σας καλούμε να αγνοήσετε την πρόσφατη επιστολή του κ. Γ. Κουτρούμπα για τους κάτωθι λόγους:
1. Το 2011 με την δημοσίευση της άδικης δίωξής σας, μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά είχε παραιτηθεί από το τότε Δ.Σ.
2. Δεν υπήρχε πουθενά στα 20 πέτρινα χρόνια 1989- 2009, τότε που ο κόσμος μάτωνε για να κρατήσει όρθια την ομάδα.
3. Μπαινόβγαινε σε γραφεία και σε συνελεύσεις άλλης αντιπάλου ομάδας.
4. Δώρισε στους οπαδούς του Ολυμπιακού εκατοντάδες κασκόλ βυσσινί της Λάρισας, υποτιμώντας την νοημοσύνη του κόσμου.
5. Στην πρόσφατη Γεν. Συνέλευση ο κόσμος τον απαξίωσε και τον απομάκρυνε με την απαράδεκτα γραμμένη ομιλία του αφού στα 3 λεπτά ομιλίας αναφέρθηκε 15 φορές στο όνομα άλλης αντιπάλου ομάδας, ενώ το θέμα της συνέλευσης ήταν άλλο.
Επίσης κ. Δήμαρχε, να αγνοήσετε οποιονδήποτε άλλον ψευτοοπαδό, ψευτοολυμπιακό και αποτυχημένο, ανθρώπους της διαφθοράς, της μίζας και του παράνομου κέρδους, αγράμματους, ασπούδαστους, με αντιολυμπιακή φιλοσοφία και αντίληψη.
Εμείς κλάψαμε για σας, σας στηρίξαμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις στα δύσκολα χρόνια και περιμένουμε τη μεγάλη ημέρα που θα δικαιωθείτε πλήρως και θα επιστρέψετε μεγάλος και γενναίος να πάτε τον Ολυμπιακό μας στην Ευρώπη.
Το ότι ο Ολυμπιακός σήμερα είναι στα σημείο μηδέν, με 1000 φιλάθλους παρόντες και άλλους 16.000 απόντες φταίνε οι κακές επιλογές των προπονητών και των μάνατζερ. Τα τρία τελευταία χρόνια και οι Καραγιάννης, Βαρούτσικος, Τόρης επένδυσαν ψυχή, χρόνο και χρήμα, εκτέθηκαν όμως από κακούς προπονητές και… τυφλούς μάνατζερ.
Αυτό ήταν το πρόβλημα και όχι το όνομα, οι συνενώσεις και οι συγχωνεύσεις.
Και οι μεγάλοι άνδρες ενώνουν, δε διχάζουν. Δίνουν χαρά όχι πόνο, σέβονται τις ιστορίες και δεν λεηλατούν τις ψυχές των ανθρώπων χωρίς λόγο.
Δεσμευόμαστε, ότι με μια σοβαρή διοίκηση, με όραμα, με οργάνωση, με στόχους, φέτος θα κινητοποιηθούμε ώστε να διαθέσουμε πάνω από 3000 διαρκείας των 80-100 ευρώ».
Η ανακοίνωση υπογράφεται και από της «Κόκκινη Νέα Ιωνία», «Αργοναύτες» και «Ladys’ club»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις