Στοίχημα: Με τα γκολ στη Γλασκώβη

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιβληθεί της Βασιλείας με 2-1 στην Τούμπα το βράδυ της Τρίτης, επιβεβαιώνοντας τη βασική μας πρόταση, η οποία ήταν ο “άσσος” σε απόδοση 1.91. Η δράση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη (25/07) με πέντε αναμετρήσεις και στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν οι τρεις από αυτές. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι της ημέρας.

Ανοιχτό ματς στο “Σέλτικ Παρκ”

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την αναμέτρηση Σέλτικ – Ρόζενμποργκ, από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον 3ο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Κέλτες στην προηγούμενη φάση αντιμετώπισαν την Αλασκέρτ από την Αρμενία και χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα πήραν την πρόκριση, πετυχαίνοντας δύο νίκες, αμφότερες με 3-0, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Στο μεσοδιάστημα, μάλιστα, των δύο εκείνων αγώνων, αντιμετώπισαν σε φιλικό ματς την Σταντάρ Λιέγης, της οποίας επιβλήθηκαν με 4-1. Η Ρόζενμποργκ, από την άλλη πλευρά, ξεπέρασε το εμπόδιο της Βαλούρ για να φτάσει μέχρι εδώ, μπορεί να ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 1-0, αλλά στη ρεβάνς έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1. Η Σέλτικ είναι το φαβορί, θα προσπαθήσει να πάρει από σήμερα ένα σκορ πρόκρισης, οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστικό ρυθμό, περιμένουμε έναν αγώνα με καλό ρυθμό και επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.15.

Ισορροπία στην Αλβανία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Κούκεσι – Καραμπάκ. Η Κούκεσι μπήκε στην διοργάνωση από τον προηγούμενο γύρο και απέκλεισε δύσκολα την Βαλέτα με δύο ισοπαλίες, 0-0 εντός, 1-1 εκτός. Αρκετά αγχωτική πρόκριση πήρε και η Καραμπάκ, απέναντι στην Ολίμπια Λουμπλιάνας, την οποία κέρδισε 0-1 στη Σλοβενία, ενώ η ρεβάνς ολοκληρώθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Οι δύο ομάδες αναμένεται να δώσουν σήμερα έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα, κάτι το οποίο έκαναν και στα προηγούμενα παιχνίδια τους και να μην πάρουν πολλά ρίσκα. Αξίζει, επομένως, να ασχοληθούμε με το Χ ημίχρονο ή Χ τελικό, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.70.

Over στη Βουλγαρία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά από τα σημερινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με την αναμέτρηση Λουντογκόρετς – Βιντεότον. Η ομάδα από την Βουλγαρία συμμετέχει συχνά – πυκνά τα τελευταία χρόνια στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, διαθέτει ποιότητα και εμπειρία, κάτι το οποίο απέδειξε και στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Κρουσέιντερς, την οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 9-0! Η Βιντεότον δεν είχε τόσο εύκολο έργο κόντρα στην Ντουντελάνζ, με το πρώτο ματς, εκτός έδρας, να ολοκληρώνεται ισόπαλο 1-1 και στη ρεβάνς να “κλειδώνει” την πρόκριση με τη νίκη της με 2-1. Η Λουντογκόρετς είναι το φαβορί σήμερα, διαθέτει ένα άκρως επιθετικό σύνολο που αρέσκεται να παράγει φάσεις και να σκοράρει, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν από την πλευρά τους να πετύχουν κάποιο τέρμα για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς και θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.02.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις