Φιλικό με Πολωνία απόψε η Εθνική

Το να ειπωθεί ότι το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής είναι βαρύ… περισσεύει. Οι διεθνείς, πάντως, δεν ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το εθνόσημο στο στήθος, αφού υπάρχει σήμερα το φιλικό με την Πολωνία (21:45) στο Γκντανσκ. Εκεί βρίσκεται ήδη η αποστολή που προπονήθηκε σε προπονητικό κέντρο. Οσοι έπαιξαν κόντρα…

…στα Νησιά Φερόε έκαναν χαλάρωμα, ενώ σε πιο έντονους ρυθμούς γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι.
Σημαντικές απουσίες θα έχει η Πολωνία σήμερα, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Λεβαντόφσκι, Πίστσεκ, Κρικόβιακ και Φαμπιάνσκι, στους οποίους χορηγήθηκε άδεια για να ξεκουραστούν. Από ‘κει και πέρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των γηπεδούχων, Άνταμ Ναβάλκα θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Στο μεταξύ κατακόρυφη είναι η πτώση της Εθνικής στην κατάταξη της UEFA καθώς αποχαιρέτησε τη δεκάδα. Στις 12 Δεκεμβρίου του 2013 η Ελλάδα μπήκε στην κληρωτίδα των προκριματικών του Euro 2016 ως η 7η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα, έχοντας 33.540 βαθμούς και αφήνοντας πίσω της Ρωσία, Γαλλία, Σουηδία, Βέλγιο και Σερβία. Έναν χρόνο και έξι μήνες αργότερα η Εθνική βυθίστηκε 17 θέσεις ευρισκόμενη στην 24η θέση με μόλις 25.560 βαθμούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις