Γάρος: Ομάδα της καρδιάς μου ο Ρήγας Φεραίος

Όπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης Γάρος επέστρεψε στον Ρήγα Φεραίο, στην ομάδα όπου ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Ο 24χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ανέφερε για την μεταγραφή του και την επιστροφή του στον Ρήγα:

«Ο Ρήγας Φεραίος είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Είναι η ομάδα του τόπου μου και θέλω να τη βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στις Εθνικές κατηγορίες. Από τη στιγμή που η διοίκηση απηύθυνε γενικό προσκλητήριο όλων των Βελεστινιωτών δεν θα μπορούσα να πω «όχι». Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά από όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, με τη συμπαράσταση της διοίκησης και φυσικά των φιλάθλων μας, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου της Α’ ΕΠΣΘ. Εξάλλου, αυτό επιτάσσει η μεγάλη ιστορία του Ρήγα Φεραίου».

Πάντως, ο ικανός εξτρέμ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη ομάδα του, τον Διαγόρα Στεφανοβικείου: «Πέρασα δύο εξαιρετικά χρόνια στον Διαγόρα. Ευχαριστώ τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους πρώην πλέον συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία. Τους εύχομαι τα καλύτερα…».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις