Έμφαση στην πειθαρχία και στην ομαδικότητα από τον Μπούις

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου. Ο Φάντζιο Μπούις είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές του ενώ τον ευχαριστεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι μέρα με τη μέρα προσαρμόζονται στη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα. Η πειθαρχία και η ομαδικότητα είναι δύο στοιχεία στα οποία θα επιμείνει ο Βέλγος προπονητής καθώς θέλει οι ποδοσφαιριστές του να βάζουν την ομάδα πάνω από το «εγώ» τους. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να μην ανεχθεί συμπεριφορές που θα θέσουν σε κίνδυνο τον στόχο της ανόδου και για τον λόγο αυτό ο εσωτερικός κανονισμός είναι ιδιαίτερα αυστηρός.

Έκπληξη σε Παπαδήμα και Τσεμπερίδη

Μία έκπληξη περίμενε σήμερα (26/07) τους Αλέξη Τσεμπερίδη και Νίκο Παπαδήμα μετά την προπόνηση. Στο χώρο της εστίασης μία τούρτα περίμενε τους ποδοσφαιριστές με τη διοίκηση και τους συμπαίκτες να τους εύχονται «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά τους.

Προσμονή για την «πρώτη»

Με ιδιαίτερη προσμονή περιμένουν την αυριανή (27/07, 19:00) πρώτη προπόνηση ενώπιον των φιλάθλων της ομάδας, «παλιοί» και «νέοι» παίκτες της Νίκης. Οι μεν πρώτοι γιατί θέλουν να ξανανιώσουν την αγάπη των φιλάθλων ώστε να πάρουν ψυχολογική ώθηση για την απαιτητική αγωνιστική χρονιά που έρχεται, οι δε δεύτεροι για να πάρουν γεύση από όλα όσα έχουν δει από βίντεο ή έχουν ακούσει για το πάθος των κυανόλευκων οπαδών.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις