Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Νίκης

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Γιώργου Κατσιμπάρδη, παλιό αθλητή στίβου, βουλευτή Βοιωτίας και πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ επί σειρά ετών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος Στέργιος Φάτσης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου Κατσιμπάρδη που έφυγε από τη ζωή.

Ο Γιώργος Κατσιμπάρδης σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κι υπήρξε πρωταθλητής στους δρόμους ταχύτητας, μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου και Βαλκανιονίκης.

Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, διετέλεσε βουλευτής Βοιωτίας για 23 χρόνια, Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Υφυπουργός Εσωτερικών.

Ο Γιώργος Κατσιμπάρδης διετέλεσε και Πρόεδρος της εταιρείας «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά».

Τον Ιανουάριο του 2018 βρέθηκε στο Βόλο σε ημερίδα που είχε διοργανώσει ο ίδιος ως Πρόεδρος της εταιρείας, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και την ΚΟΕ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών».

(Φωτό από την βράβευση του Γ. Κατσιμπάρδη από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και Πρόεδρο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιο Φάτση)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις