Από εργομετρικά περνούν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε χθες Πέμπτη, για τρίτη μέρα στο Βόλο, η προετοιμασία του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να προπονούνται στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου. Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας την Δευτέρα 30 Ιουλίου.

Η τεχνική ηγεσία δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, καθώς στην ομάδα υπάρχει οικογενειακό κλίμα, όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και η πειθαρχία είναι αυτή που χαρακτηρίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θυμίζουμε, πως ο στρατευμένος Πέτρος Διβανές θα χάσει όλη την προετοιμασία, ενώ ο Ανδρέας Κόκας θα αρχίσει προπονήσεις μόλις η ομάδα μεταβεί στο Ελατοχώρι. Κι αυτό, καθώς αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού (έχει μαζέψει υγρό το γόνατό του).

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει πληρότητα σε όλες τις γραμμές και θα γίνει πραγματική «μάχη», όπως όλα δείχνουν, για μια θέση στην ενδεκάδα. Τη στιγμή, μάλιστα, που δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί οι μεταγραφές και στην ομάδα θα έρθουν άλλοι δύο παίκτες.

Χθες ολοκληρώθηκαν οι αιματολογικές εξετάσεις. Σήμερα Παρασκευή οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα η ομάδα θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις