Εγκώμια από Βασάλο για Γραμμένο και ικανοποίηση για τη νέα σύνθεση της ΚΕΔ

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησε για τον έργο του προέδρου της ΕΠΟ, Ευ. Γραμμένου, ο επικεφαλής του τμήματος των εθνικών ομοσπονδιών της FIFA, Mπιόρν Βασάλο, ο οποίος ήταν παρών στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο Βασάλο χαρακτήρισε «εξαιρετική» τη δουλειά του κ. Γραμμένου στην ΕΠΟ ενώ δήλωσε χαρούμενος που η ΚΕΔ θα έχει τρία μέλη από το εξωτερικό (Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ), τα οποία ορίστηκαν από τις FIFA/UEFA.

Mεταξύ άλλων ο Βασάλο μιλώντας στα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ είπε «FIFA και UEFA πιστεύουν ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε μερικά πολύ καλά πράγματα και να χτίσουμε μία νέα βάση για τα χρόνια που έρχονται.

Στη ΓΣ άκουσα κάποιους να λένε ότι θα έπρεπε η FIFA και η UEFA να αφήσουν την ΕΠΟ μόνη της. Όταν το άκουσα ανησύχησα λίγο. Γιατί μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν τα ζητήματα του παρελθόντος που αντιμετωπίζει ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ. Η δουλειά του κ. Γραμμένου από τον περασμένο Αύγουστο έως σήμερα ήταν εξαιρετική και θα συνεχίσει να είναι εξαιρετική.

Δεν έχουμε ακόμη βγει έξω από μία δύσκολη κατάσταση από την οποία δεν μπορείς να βγει ούτε εύκολα ούτε σύντομα. Για εμάς έχει γίνει πρόοδος και φέραμε τον Φούσεκ για να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Είμαι χαρούμενος που με την έναρξη της νέας σεζόν έχουμε τρεις αλλοδαπούς αξιωματούχους στη διαιτησία και συνεχίζει η Επιτροπή Παρακολούθησης.

Θέλω να το δείτε σαν ευκαιρία. Δεν είμαστε εδώ για να αστυνομεύουμε, αλλά για να βοηθήσουμε προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις