Διέλυσε την Μάντσεστερ Γ. η Λίβερπουλ (video)

Μπορεί το ματς να ήταν φιλικό, αλλά η Λίβερπουλ μόνο με… αγάπη δεν φέρθηκε στη Μαν. Γιουνάιτεντ, την οποία και συνέτριψε με 4-1 στο Μίσιγκαν.

Ο Σαντιό Μανέ άνοιξε με πέναλτι το σκορ στο 28′, για να απαντήσει δύο λεπτά μετά με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ο Αντρέας Περέιρα για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Το δεύτερο μέρος, ωστόσο, ανήκε αποκλειστικά στους Reds του Γιούργκεν Κλοπ. O Nτάνιελ Στάριτζ στο 56′ και ο Σέγι Ότζο με πέναλτι στο 74′ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σερντάν Σακίρι. Στο ντεμπούτο του ο Ελβετός μεσοεπιθετικός διαμόρφωσε στο 82′ με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι το τελικό 4-1.

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γκραντ (46′ Περέιρα), Νταρμιάν, Φοσού-Μενσά, Μπαϊγί, Τουανζέμπε (81′ Γουίλιαμς), Μίτσελ (71′ Τσονγκ), ΜακΤόμινεϊ, Ερέρα (81′ Μποχούι), Περέιρα, Μάτα (71′ Φρεντ), Αλέξις (81′ Γκόμες).

Λίβερπουλ: Γκραμπάρα (46′ Κέλεχερ), Κλάβαν (46′ Φίλιπς), Φαν Ντάικ (65′ Γκόμεζ), Καμάτσο (65′ Τζόουνς), Μορένο (65′ Ρόμπερτσον), Μίλνερ (65′ Γκρούγιτς), Λαλάνα (46′ Ότζο), Φαμπίνιο (65′ Κιριβέλα), Σολάνκε (65′ Στάριτζ), Μανέ (46′ Σακίρι), Σαλάχ (46′ Γούντμπερν).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις