Καραγιάννης: “Να παραμείνουμε στην κατηγορία”

Ο Απόλλων Μακρυχωρίου στην παρθενική του συμμετοχή στη Γ’ Εθνική θα πορευτεί στον πάγκο του με τον πρωτομάστορα της περσινής επιτυχίας, Βάϊο Καραγιάννη.

Ο Καρδιτσιώτης μίλησε στη mikriliga για την περσινή πορεία του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, τους φετινούς στόχους της ομάδας αλλά και για τη στήριξη του κόσμου.

Κόουτς, η περσινή χρονιά σας βρήκε πρωταθλητές. Ήταν η άνοδος ο βασικός σας στόχος;Πέρσι η ομάδα χτίστηκε την τελευταία στιγμή. Δύο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ωστόσο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και στη διοίκηση καθώς καταφέραμε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα καθώς χωρίς αυτούς δε θα είχαμε πετύχει τίποτα“.

Οι φετινοί στόχοι της ομάδας;Βασικός στόχος της ομάδας είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι από πέρσι για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η ομάδα θα παίξει για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική θα κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια και ελπίζω στο τέλος να έχουμε θετικό πρόσημο“.

Ο κόσμος της περιοχής στηρίζει την ομάδα;Υπάρχει ένας ενθουσιασμός, καθώς είναι όλοι ευχαριστημένοι που η ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, ωστόσο και αυτοί περιμένουν να δουν κάτι καλό μέσα στο γήπεδο. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε και εμείς“.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις